Reyfa Merhabaa kızlar Bebeğime 10 gün önce rotavirüs aşısının ilk dozunu yaptırdık. O günden beri sadece bir kere kaka yaptı.Aşı öncesi hemen hemen hergün yapıyordu. Aşıyı yaptırıp böyle bir yan etkiyle karşılaşan varmıı?
fadikada Reyfa ishal olanı duydum ama bunu hiç duymamıştım. Bizde 2 dozumuzu yaptırdık ama hiç yan etki olmadı
Reyfa Nelbht28 bizimki bu durumdan hiç rahatsız değil ama keyfi yerinde huysuzluk yok sizindemi aynı?
Reyfa fadikada sadece aşıyı yaptırdığımız gün iki kere ishal gibi yaptı bide 5 gün sonra bi kere yaptı şuan yine 5 gün oldu ama kaka yok🤷🏻♀️
Nelbht28 Reyfa aaa aynen nebir karın şişkinliği ne bir ıkınma nede bı rahatsızlık 4 günde bı bazen 3 gün ilk kez bugün 6 gün oldu da yaptı.rahatsiz değil elhamdülillah bnde endişelenmedim doktora sordum normal katı yapmadigi sürece korkma kan ilacindandir dedi ama bilmiyorum artık
Reyfa Nelbht28 evet bizimkinde de durum öyle ama biz kan ilacı vs kullanmıyoruz aşıdan sonra olan bi durum.ben en iyisi bi doktoruna sorayım 😊
Nelbht28 Reyfa bn önceden kullandım sonuçta yapsa ozamn yapardi ztn siz bı sorun bakal m yazın mutlaka 🤗