Crnkyr Sürekli çamaşırlarım ıslanıyor ve kokuyorum bez koyuyorum suan ama göğüs pedleri varmıs kullanan varsa memnu mu bluz tişört ıslanmasına engel oluyor mu nerden alabilirim
Deletedmom_22 Crnkyr göğüs pedleri çok iyi kurtarıcım oldu böyle durumlarda 😁 ama bazen ondan bile fışkırırdı 🫠 eczane, bebek mağazaları, marketler her yerde bulabilirsiniz
minikkus_1_5 Crnkyr Sırf bu yüzden açık renkli birşey giyemiyorum hemen akıyor emzirme dönemi bitene kadar siyah takılıcam diyorum kendi kendime🤣🤣
Asyaveannesi04 Crnkyr göğüs pedini de her gün değiştirmelisiniz ki kokmasın çok pratik 2 saatde bir de sağım yaparsanız düzelir benim de öyleydi
Deletedmom5284 Sağım yapın elinizle sütünüz boşa akmasın ben 2 saatte bi sağardım erken dolduğu vakit hemen elimle bardağa sağardım
fzehraaltay Kızım 5 buçuk aylık hala kullanıyorum göğüs pedi ve hemen hemen her yerde de satılıyor çok memnunum ben düzenli değiştiriyorum koku vs yapmıyor taşma da olmuyor wee Baby önerebilirim
Crnkyr Deletedmom_22 bende bebek ağız mendiller varya ondan koyuyorum ama o 3 saatte ıslanıyor sıkınca bile akıyor bezden 🤭😃
Crnkyr minikkus_1_5 evet bende aynıyım ya sürekli çamaşır değiştiriyorum bide kokuyo ilk bas bebeğim kokuyor sanmıştım meğer ben kokuyomusum
Deletedmom_22 Crnkyr yaa ne zaman doğum yaptınız ☺️ Gögüsleriniz terbiye olunca akmaz artık . Terbiye olana kadar böyle işte idare edeceksiniz 🙈
Seymaemre-asya34 Maşallah ne kadarlık ki bu kadar akıyor Allah daha çok versin tabi tek göğüs emzren anne olarak
Crnkyr Seymaemre-asya34 19 günlük canım ama sağ göğsümü pek emmiyor solu emiyor sağ tarafı sağıyorum bende
Tgbtn Ben hep göğüs pedi takıyorum çok işe yarıyor tabii gece kayma vs oluyor uyurken akıyor mecbur değiştirmek zorunda kalıyorum üstümü ama gün içinde gayet kullanışlı oluyor
Crnkyr Tgbtn göğüs pedlerini orkid gibi yapışkanlı sanıyordum😊sanırım değil olsun günü kurtarsın da gece aksın sabah değiştiririz artık, 🤗
Crnkyr Asyaveannesi04 sağım sadece gece yapıyorum bazen bebeğimde meme reddi var bazen hiç almadığı zaman gün içi sağım yapıyorum
sevim_kos Crnkyr orkid gibi yapışkanlı kullan at olanları. kumaştan olanlar var onlar yapışkanlı değil ama onlardan almayın sızdırıyomuş
Tgbtn Crnkyr Crnkyr aslında yapıskanlı ama kayıyor bende ister istemez. Göğüsler büyük ped küçük olunca 😅