Balbeby Kızlar oğlum 8 aylık ve surekli yuz üstü uyumak istiyor ben çeviriyorum o geri anında yüz üstü yatıyor ne yoamam lazım bunun icik veya yağda herhangi bir sorun olurmu yardım edin lütfen uykuya hasret kaldım 😏🥺
Canavarannesi22 Balbeby benimde kızım 5 aylık 3 4 gündür yüzüstü uyumak istiyo hatta o şekilde anca uykuya geçiyo bi sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ama bilemedim 🤔
Cansudkmts Balbeby doğduğundan beri yüz üstü uyuyor Allah şükür bir problem olmadı kendi kendine nasıl rahat ediyorsa öyle bırak canım
Eskayaes Balbeby yüz üstü uyumasında bı sıkıntı olmazki benim oğlumda uzun süredir böyle uyuyor neredeyse sırt üstü yatmaz oldu ya yan yada yüz üstü hatta şuan yine döndü 😂😂
Balbeby fadikada çünkü Allah korusun ağzı burnu kapanır nefes alamaz diye sabahq kadar uyumuyorum dönerse cevireyin diye
Beyblale Balbeby kız bırak uyusun benim kiizmda aynı sürekli dönüyor hiç dokunmiyorum valla istediği gibi yatıyor hicbirsey olmaz korkma arada kontorl et yinede ama çocuğu bırak kendi haline annesi 😊
muhammedsevgi Balbeby korkmayın benim oğlum 9 aylık dha da öyle yatar çnkü artık kendini çeviriyorlar korkmanıza gerek yok
fadikada Balbeby kendini kurtardı artık ama istediği gibi uyusun. Zaten ters bir durumda ağlar merak etmeyin yada ses çıkarır
[silindi] Balbeby 2 aylık bebeğim var sürekli yüz üstü hem derin hemde cok güzel uyuyo doktor kontrolünde söyledim cok yatırmamaya çalış kalpte ritim bozukluğuna sebep oluyo dedi ogünden beri yatırmıyorum ama uyusun diyede takla atıyorum resmen
Alyehus Balbeby biz artık geceleri hep öyle uyuyoruz 8.5 aylığız. Dönme eylemini yapıyorsa istediği gibi uyusun dedi doktorumuz. Yastık kullanmıyoruz zaten bir tehlikesi yok ☺️