Seymagirgin Değerim bu sekilde çıktı kedi pisliğinden yada ciğ etten bulastıgı ve birsürü olumsuz sonuc diyor. Bu sonuc simdi ne anlama gelıyor bileniniz varmı? Igg 29.9 pozitif Igm negatif
YagmurDorukk Seymagirgin daha önce geçirmiş olduğun enfeksiyonu gösteriyor sonuç. Şu an için bi sorun yok canım. İgm pozitifliği gebelikte sorun yaratır. Ben 9 ay boyunca hem toxo igm hem cmv igm hemde rubella igm pozitifliği yaşadım hiç biri de negatife dönmedi. Çok şükür bebeğim gayet sağlıklı. Sende de suan içim zaten sorun yok. Rahat ol kuzum benim
YagmurDorukk Seymagirgin igm şuan aktif geçirilmekte olan enfeksiyon demek. İgg ise daha önceden geçilirmiş olduğun ve vücudun bunu tanıdığı anlamına geliyor
Seymagirgin YagmurDorukk o degerlerimde pozitif sabah cıkmıs onlarda önceki sonuclara baktm ilk hamıleliğimdede yüksekmis degerlerim yarın doktora gidicem cok gerildim bian internette sacma sapan şeyler yazıyor
YagmurDorukk Laboratuvarlarda da sonuçlar yanlış çıkıyor. İstanbuldaysan ve eğer durumunda elveriyorsa Düzen Laboratuvar larında testleri tekrar ettir. En güvenilir sonuç veren o laboratuvardır. Çoğu hekim için de bu böyledir