Hiraninannesihira 7 ay 15 günlük bebeğim var her gören hiç gelişmemiş diyor çok zayıf diyor bebeğim 7 kilo sizinkiler ne kadar her ay kontrole gidiyoruz sağlığı falan yerinde çok şükür.
deletedmom173 Hiraninannesihira benim oğlum 1 yaşında 8.350 kilosu sağlığı yerinde ise takmayın diş dönemlerin de de baya kilo veriyorlar yemiyorlar
Ceyylin Hiraninannesihira canım benım bebegımde 4 ay 17 gunluk kilomuz 5350 benim bebegım de küçük ama çok şükür sağlıklıyız dertetme boyunu kilosu
Hamide16 Hiraninannesihira 10 ağustosta 7 aylık olucak 6aylık aşısında 8900 grdı şuan 9 kilo olmuştur canm ama emeklemiyo hep kucakta geziyo kendi kilo alıyo bizi zayıflatıyo sağolsun 😋 sağlıklı olsunlarda kiloyu takma kafana canım çocuğun yapısındanda kaynaklanıyo her çocuk bir değil
Hiraninannesihira Hamide16 Bizimki baya hareketli kirkindan bu tarafa acayip hareketli hiç durmuyor belki de dedignz gibidir hareketten kaynaklanabilir
Hicrandd Hiraninannesihira canım benim oğlumda 7ay 3 günlük. Doğum kilosu 2940 şuan 9200 kilo. Rabbim sağlıklarını daim etsin evlatlarımızın.💜