Zamansizportakal Oioi tabaklar koku yapıyor diyorlar ama kullanan var mı acaba bebeğim ek gıdaya geçecek puzzle gibi olanından almak istiyorum ama koku yapıyor dedikleri için kararsızım önerebileceğiniz muadil ürün var mı acaba
Asyalina29 Zamansizportakal indirimdeyken yapbozlu olandan almıştım bir aydır kullanıyorum sıkıntı olmadı
Merve Zamansizportakal kızım 5,5 aylıkken aldım 3 yaş olmak üzere hala Oioi kullanıyoruz. Ne koktu ne deforme oldu
Deletedmom5284 Fairy makine tableti koku yapıyor onu kullanma sorun olmaz taş tablet kullanıyorum ekstra durulama yapıyorum sıcak suda
Unikorniko Klasik olani kullanıyorum. Emzik biberon temizleyicisiyle elimde yıkıyorum 1 seneyi aşKin süredir. Kokmuyor.makinaya atarsanız sabun çeker ve kokar.
Lilyum01 Zamansizportakal puzzle olandan kullanıyorum ama memnun muyum veya parasını hak ediyor mu emin değilim. Blw için uygun ama ben kendim yedirirken çeşit olunca elde tutması güç oluyor. Vakumunu 7.5 aylık bebeğim en başından bu yana açabiliyor. Bu aralar bazı porsiyonların küçük geldiğini fark ettim. Bence muadillerine bakabilirsiniz. Cam tabaklarda yedirebilirsiniz. Ona özel olsun derseniz internette daha farklı tabaklar var.
DiDoCe Zamansizportakal Bende emzik biberon temizleyicisiyle temizliyorum arada makineye atıyorum koku yapmadi bence masaya yapışması bakımından çok iyi ve iyiki almışım diyorum çünkü bebekom herseyi yere atiyorr