Gizemnax İyi akşamlar hanımlar 8 aylık 10 gün sonra 9 aylık olacağız inşallah bir kızım var (biraz huysuz bir bebek)ve bayram için memlekete seyahat edeceğiz 12 saat uzaklıkta çok tedirgin oldum bebeğim için rahat olur mu ne konularda zorlanırım baya stres yaptım öneriniz ve dikkatli olmam konular neler acaba yardımcı olup fikir verirseniz çok sevinirim
Mervenur11 Gizemnax Bende aynı canım tam 9 buçuk aylık kızım memlekete gidicez 9 10 saat bizimki de ama gece çıkıcaz uyur diye unut ediyorum gündüz zor olur da gece bir ihtimal uykuda geçer diye düşünüyoruum
Merve Gizemnax emiyorsa emer emer uyur. Kızımla çok giderdik bebişken İstanbul-Samsun arası. Yarın gece yine gidiyoruz ama artık büyüdü 😍 bebekken emer emer uyurdu. Sevdiği oyuncakları ve oyuncak rotasyonu yaptığım özlediği oyuncakları alırdım yanıma 🥰
HLmom Gizemnax 11 aylık kızımla daha bugün döndük tatilden gündüz yolculuk yaptık 9 saatlik yoldu emdi uyudu meyve vs yedik beraber 2 kere mola verdik sıkıntı olmadı
Mavis34 Gizemnax benimkide 8 buçuk aylık dün geldik memlekete 5bsaatlik yok ve kendi aracınızla. Ben bebekle arkada oturdum poşette uyuttum ama çok zor geçti emmek istemedi uyumak istemesi sürekli yere inmek emeklemek istiyor miz mız yok bitmek bilmedi
Gizemnax Mervenur11 bende öyle düşünüyorum canm gündüz kısa mesafeli yerlere gidince bile huysuzlaşıyor o yüzden akşam uyku saatine yakın çıkacağız biraz etrafı izler sonra uyur diye düşünüyorum bende
Gizemnax Merve bizde akşam uyku saatine yakın bir zamanda çıkacağız biraz yolu izledikten sonra uyur diye çok tedirgin oldum ilk yolcuğumuz olacak
Gizemnax HLmom biz gündüz yapamayız huysuz biraz ve çok çabuk sıkılıyor akşam uyku saatine yakın bir saatte çıkacağız gece 2-3 saatte bir emmeye kalkıyor normalde yolculuk esnasında da öyle olur inşallah
AselinnAnnesi Bizde otobüsle yapicaz 13 aylık kızımla altını nerde degistirebilirim bende onu düşünüyorum 😔
Gizemnax AselinnAnnesi kaçta otobüsünüz binmeden değiştirseniz inene kadar götürmez mi ben gece 10 gibi bebeğimiz altını değiştiriyorum sabah 9 a kadar hiç değiştirmiyorum mesela siz nasıl yapıyosunuz
AselinnAnnesi Gizemnax kaka yaparsa 🤦 sabah 8 de binicez 6 saate yakın sürüyor kızımla ikimiz ilk defa yolculuk yapicaz ne yapicaz bakalım 🥰
Gizemnax AselinnAnnesi oo gündüz yolculuğu değiştirmeden olmaz allah hepimizin yardımcısı olsun bizimde ilk yolculuğumuz olacak bebeğim çok hareketli huysuz bir bebek bende çok tedirginim
Jrmommy 8 bucuk aylikken 10 saatlik araba yolculuğu yapmistik kabus gibiydi 🤦🏼♀️ Bir de ishal oldu bir gun öncesinde, yolda sırtına kadar gecmisti 🤦🏼♀️ Yedek kıyafet, tek kullanimlik alt acma örtüsü, hırka, atistirmalik biseyler ve bolca sabir dua