Umutcagla Kızlar oğlum 2 ay 23 günlük sürekli uyurken sıçrıyor , elleri hep ya yüzünde yada bi temas istiyor yarım kundak yapıyorum istemiyor dalamıyor bir türlü uykuya uyku arkadaşı alsam işe yarar mı nasıl bir yol izlemeliyim
bsclk77 Umutcagla üzerine örttüğünüz ince bi çarşafın ucunu verin eline belki işe yarar , benim bebeğimde işe yaramıştı
basaksahinx Umutcagla uyku arkadaşı o ayda zannetmiyorum. Oyuncak algısı 4. Aya doğru oturuyor. Ben sütünü içirip göğsümde iken emzik gerip bi kaç tut attırıp göğsümde emzikli uykusu gelip sargoş olunca yarıl kundak yapıyprdum yatağına yatırıp orda bi iki kez sallayınca uyuyordu
Umutcagla basaksahinx evdeyken beşiğinde biraz sallayınca daha kolay dalıyor ama dışardayken maleseff 😢
basaksahinx Umutcagla o konuya birşey diyemicem benekler evde kendi ortamın algılıyor yer yadırgaması olıyor çok
Asiyyrr Icin rahat olsun geçici bir durum.guzll anne bebgeim susn 5 aylık o ayim cok zor geçmişti asla uyutamiyordum gece 9 da geçiyordum uyutmyaya 12 ye 1 e kadar sonra 3. Ayi cok güzeldi güneydoğu turuna çıktım