Mervesrrtrkmn Linaamom 6ayda bitmişti bizim ama goturmedıgımız doktor kalmadı sonda ılac mama cözdu işi çok şükür
Merve_bolat Linaamom 3 ayın sonlarına doğru bitiyor benim kızım kolik değildi biz başta kolik sandık tabi akşam 6 gibi bir başladı 1 saat susmazdı 3 ay 6 günlük kızım şimdi o ağlamalardan eser yok şimdi sizinde İnşallah biter bir an önce
Gizemnax Linaamom bizim 2 ay sürdü çok korkutmuşlardı 6-7 ay sürüyor diye ama her bebek kendine özel canm 🤲🏻
Mrym24 Şuan ayni durumdayım tam 3 aylık ama bitmiyor ya bitmiyor ne sabır kaldı ne huzur sabah beri bı parca uyumadi tüm gün ağladı 🤦🏻
Ada41Ada34 Benim kızımda kolik bebekti .şuan 6 aylık .ne gündüz ne gece hiç uyumazdık .gaz ilaçlarının hiçbiri işe yaramadı .geceleri arabaya bindirip gezerdik sussun diye.3. Ay bitince geçti .Travması hala kaldı bende :(
BerilDerin Miniss 1 saat ağlıyor diyor zaten 1 saat ağlayan kolik bebek mi olur masallah desin kolik dediğin benim ki gibi 7/24 kesintisiz ağlar bi saatten bide utanmadan şikayet etmiş . Doktora getirmiş bide 😀