Kuzeyataannesi Cam sakura Hastanesi’nde bir bebeğimiz açık kalp ameliyatı olacaktır, kanı uyanlar lütfen Amsel adlı kullaniciya ulaşsın…
Kuzeyataannesi 2cocukannesi__ Hiç bilmiyorum ben şimdi gördüm post açtım, elimden gelen bu, inşallah bulurlar… Benim kan gurubum ama ben ilaç kullanıyorum birde kansizim yoksa hemen gidecektim malesefff….
Kuzeyataannesi 2cocukannesi__ evet inşallah görenler hemen haber verir, benim akrabalarda hepsi memlekete gittiler, bir 0rh negatif ben varım, ama sorusturuyorum. Bir Allah’ın kulu kalmadı istanbulda, hepsi gitti, teh Allah’ım yaa…
Kuzeyataannesi Amles Aayy çok sevindim, ohh beee, ameliyatta güzel geçsin, bugece dualar edececegim, Allah yardımcıniz olsun… Bizi haberdar et…
2cocukannesi__ Amles ameliyata girince post acarmisin ve çıkınca post canım bizleri merakta bırakma çok çok sevindik allahim sizlere bağışlasın inşallah sağ saglim çabucak çıkı versin ağrısız sizisiz melekler korusun bebeğini inşallah
Amles İnşallah dua edin teyzeleri size haber vereceğim tabiki trambosit kan Kızılay dan istem yapıldı gece gelmezse tekrar yardım isteyeceğim sizlerden