Yusufenes 5 aylık oğlum var sadce anne sütü alıyor sizce su vermelimiym bazı arkddsmla konuştum ver diyr çocuk yanar bide havalar sıcak dedi bı soruym dedim sizlerde
Elisa34 Yusufenes verin bencede ben 4 bucukta verdim şuan 5.5 aylığız doktoroda sormuştuk Bi iki çay kaşığı verebilirsin oyle başladım arttırdım kasık maması da verdiğim için
Bkalcik Yusufenes doktorumuz ek gida tadimlarina başlattı 3 gun kurali ile ben veriyorum suan 5 ay 21 gunluk 5. Ayında verdim ilk 30 ml ile başlattım suan 60ml veriyorum 6. Ayına doğru yavaş yavaş arttırıyorum içme suyunu 10 dk kaynatıp soğumaya bırakıp öyle veriyorum
Seross10 Yusufenes 5 ay 11 günlük oğlum veriyorum azda olsa havalar çok sıcak her dk memede değiller sonuçta
MeloMelo Yusufenes bencede vermeye başlayabilirsiniz zaten yakında ek gıdaya başlıcaksınız o zaman arttırırsınız su miltarını
AlpBeyinAnasi Yusufenes biz ek gıdaya 5 aylıkken başladık, su da vermeye başladım az az. Hem havalar çok sıcak hem de zaten 6 ayına ne kaldı ki içiyorsa verin içsin
Kimeneayol Yusufenes şahsen ben vermeye başlamıştım bulunduğumuz yer sıcak uykulardan uyanınca veriyordum benim bile boğazım kuru oluyor uyanınca
Mekselinabyb Yusufenes kızım 5,5 aylık biberona koyuyorum istediği kadar içmesine izin veriyorum. Çocuklar bizler nasıl terliyoruz. Havalar çöl sıcağı ☹️