ElizSare53 Anneler,benım bebeğim 2 aylık 2 gündür sütüm yetmıyor.Sma mama aldık ve sıklıkla nasıl vereyim.Anne sütünden kopsun istemıyorum ne yapmalıyımm yardım eder misiniz
Umutveannesi ElizSare53 ebe bana yumurta ağırlığında günde 5-6 çişli bezi oluyorsa doyuyordur demişti. Bez sayısını takip edebilirsiniz doymadığını düşünüyorsanız. Benim oğlumda 2 ay 22 günlük bu aralar aktif emdikten sonra meme de ağlıyordu doymuyor sanıyordum ama doyduğu için memeyi bırakmak istediği için ağlıyormuş. Bir de gazı varsa ağlıyor memede ya da kakası varsa emerken yapamadığı için ağlıyor. Artık bunları anlamaya başladım. Sizde emzirdikten sonra 30 cc mama teklif edin içerse doymadığı için ağlıyor olabilir. Kusarsa fazla gelmiştir mama vermenize gerek kalmaz
ElizSare53 SeninAnnenBirMelektiYavrm emzırıyorum emerken ağlıyor hırçınlasıyor ben silikon gögüs ucuyla emzırıyorum bakıyorum süt gelmiyor ve bebeğim emmek istiyor azalıyor süt.Aslında çişini kakasını çok düzenli yapıyor kilo alımına iyi demişti doktor.Çok sık olmamakla birlikte emerken hırçınlasır ağlarsa 30cc mama vereceğim.Ağlamasına dayanamıyorum
Kedicik12 ElizSare53 aç oldugundan dolayı ağladığına emin misin kilo azalması yaşayınca sütünün yetmediği anlaşılıyor aylık krizleri oluyor hiç sebepsiz aglayabiliyor çocuklar
Kbrale ElizSare53 silikon uç kullanmamalısın bende o hataya düştüm doktorum bana aynen şöyle dedi “koca bir bardaktan pipetle su içirmeye çalışıyorsun zaten gücü yok yorulup emmeyi bırakıyor yada ağlıyor ve sütünde azalır” ben bikaç ay silikon uç ile emzirdim keşke yapmasaydım diyorum doktor memeye bebeğimi bi dayadı hemen tuttu silikonsuz zorlamalısın ağlıyor diye kıyamamazlık yapma sonunda sen kazanıcaksın😉👍🏼
ElizSare53 Kedicik12 memede ağlıyor hep emıyor sonra ağlıyor süt gelmiyor memeden hırcınlasıyor doymuyor diye düsündüm off ne zor anlayamıyorum
Kedicik12 ElizSare53 bende yaşadım bunu 1 aylık bebeğim daha 3 gün önce çözdüm memeni çekiştirip ağlıyordu hâlbuki gazı varmış doyana kadar emince kendiliğinden çıkarıyor gazını kakasını da yapıyor e tabi her çocuk bir değil ama sizin durumunuza benziyor
ElizSare53 Umutveannesi 5-6 dan fazla çişli bez alıyorum 2-3 kere de kaka yapıyor günde.Dün ilk kez mama denedim emzırdım snra 30cc verdim onuda içti kusmadı.Gündüz sütüm iyi akşama dogru azalıyor.Gögsümü sıkınca mesela süt çıkmıyor
Aselzumra23 Kbrale ya ne güzel nasıl bıraktınız ya danışmanlık bile aldım bırakmadık valla çok yorucu silikon uç bebeğimi normal emzirmk istiyorum ya