Berkeveannesi Kızlar merhaba oğlum ateşi var sürekli inliyor ve yemek yemiyor. Agzi cok akıyor 5.ay 5 günlük eşimi bekliyorum hastaneye gidicez onu bekliyorum ama size bı genede o gelene kadar yazıyım dedim korkuyorum. :(
Nrkzy Berkeveannesi aynı belirtiler 2 gün bizde de oldu doktora götürdük serum takıldı testler yapıldı covit çıktı serumdan sonra düzeldi şuanda iyi bence sizde bir doktora gidin
arzuublm Berkeveannesi kızım 11 aylık 2 tane diş çıkarıyor ve enfeksiyon var ateş 38.5 bence gidin hemen
gkcf Berkeveannesi 5-6 diş sarımsağı iyicene dövüp üzerini geçecek kadar zeytinyağı dökün en az 2 saat bekletin daha sonrasında yağını ayağının altına sürüp çorap giydirin eğer acelesi vatsa bekletmeden sarımsaklarıyla birlikte sürün çorap giydirin instagramda görmüştüm denedim çok etkili kalan karışım dolapta 1 senrye kadar bozulmuyor tabi doktorada götürün bunuda ekstradan yapun
Berkeveannesi Kızlar oğlumu hastaneye getirdim çünkü ateşi vardı biliyorsunuz ve bugazlari kızarmış bu yüzden ateşi olduğunu soyledi doktor şişme falan yok dedi kızarmış dedi bu ve bize dormen diye bı ilaç yazdı
Selveraytkn Berkeveannesi aynı sebepten cumartesi günü bizde hastaneye yattık boğazda kızarıklık ve kanda enfeksiyon çıktı 2 gün damardan antibiyotik aldık çok şükür şimdi sadece öksürük var onun haricinde iyi bu arada 5 ay 10 günlük