Gizem28 Merhaba oğlum 5,5 aylık elimde 1numara bitmek üzere tekrar 1 no alırsam bitiremeyecek direk 2 numara devam sütüne geçsem diye düşünüyorum?sizler ne düşünüyorsunuz? Böyle yapan var mı aramızda 😊
Zlm Gizem28 birşey olmaz hemen 6 olunca 2 ye başlamak zorunda değilsiniz benim elimde 1 vardı bitmemişti onu kullanmaya devam ettim bir süre bitince iki aldım
Ayazzmomms Gizem28 doktor eşime ek gıdaya başlayacak pre ile devam edin gereksız kılo almasın dedı ne kadar ısrar edersem edeyim aldıramıyorum 2 numara çocuk 9 aylık oldu hala pre kullanıyoruz kafayı taktı mı takıyor 🙄
yagmurks Bebeğinizin kilosu ve gelişimi iyiyse 2 ye geçebilirsiniz demişti doktor. Ben de 5.5 aylıkken 2 numaraya geçmiştim. Tıpkı her çocuğunun ek gıdaya başlamak için 6. ayı doldurması tam beklenmediği gibi.
Serpilctn yagmurks 2 numara bebeğin kilosu ile MK alakalı 2 ye geçmek için benim bebeğim zayıf bi bebek 2 ye ne ZAMAN geçmeliyim
Gizem28 yagmurks siz 5,5 aylikta ek gıdaya başladınız mı,bende mesela bitti 1numara, eşimde gitmiş 2 numara almış ver bişey olmaz diyor çok mu abartiyorum 😔
yagmurks Serpilctn eğer bebeğiniz zayıfsa 1 numara alın o bitince 6 ayını tamamlamış olur. 2ye öyle geçersiniz.
yagmurks Gizem28 evet başlamıştık. Hatta 4.5 5 aylıkken başlayanlar da var. O kadar endişelenmeyin. On on beş gün çok mühim değil.