Tazeanne35 Kızlar bebeğini 1 yaşından küçük olupta kreşe yollayan var mı acaba 9 aylık oğlum kayınvalidem bakıyor ama daha ilk günden problem çıkmaya başladı kreşe vermek istiyorum İzmir’de kreş bilen var mı
Esinasya1212 Okul öncesi öğretmeniyim İzmir de yaşıyorum 2.5 yaşında kızım var onun için çalışmıyorum kardeşi de yok isterseniz hem oyun arkadaşı olurlar hemde bakmak isterim evlerimiz yakın ise
yzmrbr Esinasya1212 insta adresiniz fln varsa takiplesebilir miyiz. Bizimde öyle bir dusuncemiz var fakat eşimle tekrar konuşmam lazım 9bucuk aylık bir oğlum var benimde. O yüzden sormuştum Bornova’da oturuyoruz bizde
GezginPaNDa 2 yaşından önce yavruyu kreşe vermeyin nolur. 2 yaş öncesi çocukların birebir bakıma ihtiyacı var Bundan 20 yıl önce annem maddi imkansızlıklar yüzünden kardeşimi kreşe verdi 20 yaşında hala bunun etkisini yaşıyor.
Tazeanne35 GezginPaNDa çok zor bir durum şu iş hayatı ya keşke devlet biraz destek olsa her anneye bakıcı yardımı yapsa 😞
GezginPaNDa Tazeanne35 babaanne ile büyük sorunlarınız yoksa babaanne ile bir süre daha devam etseniz keşke
Tazeanne35 GezginPaNDa yok şimdilik ama laf duymak istemiyorum açıkçası şu an için yine onunla devam edicez