Bebekannesi 1 ay 18 günlük olduk bebeğiminin uyku düzeni güzel gece beslemek için uyandırmam gerekiyor mu anne sütü alıyor sadece
Mrvgul @Bebekannesi güle güle büyütün bebeğinizi inşallah daha ufak olduğu için 1.5-2 saatte bir kaldırın bence çok ufak acıkıp kan şekeri düşebilir. Doktorumuz o şekilde söylemişti bize zaten bizimkisi otomatik kendisi uyanırdı 😁
Kuzumveben Bebekannesi ben uyandirip o donemler emziriyordum daha cok kucuk sizde kaldirin isterseniz uyudugu zamanlar
ftmnrt Gizemt gazını cıkarıp tekrar verdiğinizde almıyor mu? daha cok minik oldugu icin 5 dk az gibi geldi ama gazı olmadıgı halde tekrar göğsünüzü almayıp rahat uyuyorsa doyuyordur
ftmnrt Bebekannesi kilo alımı iyiyse ve acıktığı zaman kendisi uyanabiliyorsa kaldırmayın kendi uyku düzenini oluştursun rahat edersiniz ben doktorumuzun önerisiyle 35 günlükten beri öyle yaptım.
ftmnrt Gizemt o zaman doyuyordur cnm zaten kilo takibinden anlaşılır. uyuklamadan sürekli 5 dk emiyorsa yetiyordur zaten midesi minicik şu an ❤️
hellomom Bebekannesi 3 aya kadar en azından 4 saatte emzirin. Sonrasında kendi kalkmazsa kaldırmasanız da olur.
Busram57 Hayir uyandirmayin kesonlikle benimki premature oldugu halde uyandirmadim o aciktigini bilir. Yurtdisinda da uyandirmiyorlar, doktoruma da sordum uyandirma diyolar. Benim kizim 12 de besleniuo sabah 6 da uyaniyo