1canibrahim Merhaba anneler. Oğlum 5 günlük ve işitme testi yapıldı sağ kulağı negatif çıktı. Daha banyosunu yapmadı doktor belki pislik vardır dedi. Bakıp bakıp ağlıyorum 🥺 sütüm kesilir diyede korkuyorum bu durumu yaşayan var mı ?
Deletedmom_13 1canibrahim merhaba üzülüp aglamaniza gerek yok. Yenidoganlar zaten ilk zamanlar isitme testinden kalır. Kulağında doğuma bağlı kir su kalıntı olabiliyor. İleri zamanda geçecektir siz doktorun yonlendirmesini dinleyin geçmiş olsun
Deletedmom_61 1canibrahim neden ağlıyorsunuz öyle bişey yapmayın bizdede aynısı oldu biri duyup biri duymama olmuyormuş bizde yikamadik 1 hafta sonra gittik yine olmadı sonra 1 haftayı gecerek yine gittik bu sefer oldu bide uyurken dinleyince daha iyi oluyormuş öyle geçmişti
Emn33 1canibrahim ben yaşadım canm ikizlerimin biri bende biri kuvezdeydi bende hastaneye para verip eve gitmedim orda kaldım bebeğimle tabi orda benle kaldi 2 kere yapildi iki kulağından da kaldı dr korkma dedi ama ben gene de çok korktum yikadik 3 gün sonra götürdük geçti
pembehanm Bizim ilk sağ kulak gectı sol kulak negatıf cıktı haftaya getır dedı götüremedik sonra ıkı hafta sonra gobegı dustu dus aldırdık goturduk gectı merak etme kan pislik falan kalmıstır genelde bırı gecıyosa dıregı kırden gecmez dedı doktorum
1canibrahim pembehanm ayyy ne mutlu oldum Allah razı olsun sizden beni sevindirdiniz Allah da sizi sevindirsin.
Damla33 1canibrahim bannyo ustundn 3 gün gecsn ama şu kaçabilio duşta bnmde ilkte gecemedi sonrası için ole dediler dustan 3 4gun somra getirin diye
Deletedmom5284 5 günlük işitme testi yapılması için biraz erken geldi bana kulağındaki sıvının atılması için 20 gün beklettiler bizi
Bernagkgkz Merhaba umarım her şey yolundadır testte bir sorun vardır Ama öyle değilse bile benim doğuştan sol kulağım hiç duymuyor ve hiçbir sorun yaşamıyorum çok şükür en kötüsü bile olsa kolrkulacak bi sorun olmadığını bilin diye yazıyorum 😌
sheesyelllow 1canibrahim hiç korkma canim oğlum ilk testte iki kulağından da kaldı ikincide geçti 💙sağlıkla büyütün 😇