KahveliVera Kızlar merhaba, sizlerin tecrübesine ihtiyacım vaarrr ben evimi nasıl temiz tutabilirim sizler napiyorsunuz yatak odam çamaşırlar hep dağınık iki kedim 1 yaşında kızım var ben toplayamıyorum bana fikir verin yaaa
Tiredwoman KahveliVera herşeyim planlı ve düzenlidir 3 tane kızım var benim de en küçüğüm 1 yaşında her sabah kalkar önce onlara kahvaltı hazırlarım sonra yatakları toplar çamaşır varsa makinaya atarım sonra kahvaltı masasını toplar evi süpürürüm toz alırım evi hergün süpürürüm banyo tuvaletinde hergün yıkarım silme sadece haftada 3 gün yaparım sonra çamaşırları asarım kuruyunca hemen katlar ütüler yerleştiririm evim her zaman düzenli ve temizdir hergün en az 2 çeşit yemeğimde hazır olur alıştırmışım bu tempoya kendimi
Deletedmom27337 KahveliVera 15,5 aylık kızım var. Gece yatmadan düzenlerim evin ama sabaha gene bi dağınıklık oluyor. Onu topluyorum uyanır uyanmaz sonra kahvaltı yapıyoruz kızımla. Bulaşık sonrası balkon ve mutfağı süpürürüm. Alt katımıda robot süpürüyor. Böylelikle ev temiz kalıyor :) oyunu sadece oturma odasında oynuyoruz bir tek orda oyuncaklar dağılır. Onu da oyun arasında veya bitiminde toplarım hemen.
Gkcylmaaz KahveliVera yemin ediyorum asla toplanmaz evim ben toplarım arkadan sağlam bir şekilde dağılır bıktık yaa 😅 yemeği yetiştirip çamaşırları ütülersem ne ala memleket der geçerim 😂
mrvklncc KahveliVera devamlı düzenli tutuyorum her şey yerli yerinde bi şeyi çıkardıysam işim bitince hemen kaldırıyorum yoksa ipin ucu kaçıyor bi tek oyuncaklara dokunmuyorum 😄
umutsuzanne_34 Tiredwoman kardeşe ya da akrabaya ihtiyacın varsa burdayım maşallah kız benim adım atacak halım yok 1 çocukla 😀
Tofki Tiredwoman Bende her gun uyanirim tempolu ve duzensiz bir gune selam cakar aksami zor eder sonra biyerlerde bayilirim😂 2 yardimci cabasi🤪
AyseAlyamm Tiredwoman ben evde olduğum sürece böyleyim genellikle bugün hava 40 derece onun verdiği bı mayisiklik var sanırım yata kalka yapıyorum diğer gunler bende aynı sen gibiyim . Gel gör ki dışarıya çıktığımda tüm düzenim bozuluyor 😂
Tiredwoman umutsuzanne_34 🤣 gel hemen kaynaşalım 🤭 arkadaşlarım komşularım aynı şeyleri söylüyor nasıl dayanıyorsun bu kadar herşeye nasıl yetiyorsun diye ama ben böle alışmışım evet çok yoruluyorum ama kafam çok dolu oluyor bunları düşünmemek için sürekli kendimi ev işlerine veriyorum sonra çocukları parka çıkartıyorum allahtan okullar tatil bide her sabah kızlarımı okula götürüp öğleden sonra okuldan alıyordum
Tiredwoman Tofki kuzum benim aslında günlük sürekli komşum arkadaşım çaya kahveye gelir mutlaka bu nedenle istesemde kendimi salamıyorum hasta olsam dahi o herşeyi ben yapıcam bende takıntı oldu aşırı plancı kontrolcü evhamlı bi yapım var hiç işim olmasın yinede yerimde duramam kendime iş çıkartırım
umutsuzanne_34 Tiredwoman vay canına parka gitmeye bile vakit buluyorsan eşinin yerinde olsam baş üstünde taşırım seni maşallah nazar etmeyeyim 🤭
2cocukannesi__ Tiredwoman bizim altkatta 2 kızı bir oğlu var aman allahim maşallahhhhh maşallahhhhh ben 1 tane bebeğimle zor adım atıyorum yarabbim kadın 6 da kalkıyor 7de çocuğu okula getiriyor 2. Kızı öğlen getiriyor okula sabhciyla eve geliyor öğlen gideni akşam alamaya gidiyor hergun 3 posta çamaşır asar siler supupr hep yemek kokuları gelir ev mis gibi kokar 3 evladı pırıl pırıl çiçek gibiler 2 kızı biri 10 diğeri 8 öbürü 2 yaşında kızları su gibi kuran okuyor bizim eve sesi geliyor maşallahhhhh Ablaaaaaaaaa nasıl dayanıyorsun dedim kimsesi de yok tek de Allahim var o bana güç veriyor kuran okuyorum namaz kılıyorum dua ediyorum rabbime sığınıyorum 1 saat kapalı odada karanlıkta hergun duamı eksik etmem ki dedi maşallahhhhh ya sanada
uckizannesi Tiredwoman özel güçleriniz olabilir mi 😅benimde 3 kızım. Var büyüğü yardımcı olduğu halde ve hiç oturmadığım halde evde hiç bir düzen yok ben bir yeri yapıyorum çocuklar diğer yerleri hallediyor akşama kadar böyle ve sürekli ağlıyolar ne istediklerini bilmiyolar küçüğü öğlen uyurken bile sürekli sallanmak istiyor şu sıra
Tiredwoman umutsuzanne_34 çok erken kalkıyoruz sabah 8de uyanmış oluyoruz akşama kadar bütün işim bitiyor büyük kızlarımda düzenli kıyafetlerini çıkarır kirliyse sepete temizse katlayıp dolaba koyarlar ellerinden geldiğince ben gider arkalarından düzenlerim yine oyun oynarlar sıkılınca oyuncaklarını toplarlar
Tiredwoman AyseAlyamm evet dışarı çıktığında düzen bozuluyor herşeye yetişiyim derken daha çok yoruluyor insan
Tiredwoman Magnolina şöyle 1 yaşındaki kızımla yapışık ikiz gibiyiz ana kucağına koyuyorum onunla oynayarak ev süpürüyorum. Süpürme hariç geri kalanları o uyurken yapıyorum tek uyku yapıyor oda 3 saat Dalan sürüyor büyük kızlarım ya arkadaşlarıyla evin önüne inip oyun oynuyorlar yada kendi odalarında oynuyorlar veya ders yapıyorlar benim işim bitincede bebeğimde uyanmış oluyor 2 saat park eve gelip yemek arada onlarla bende oyun oynuyorum müzik açıp dans ediyoruz
SemaK KahveliVera çamaşırları o uyuyunca katlayıp yerleştiriyorum. Uyutmadan evi süpürdüm süpürgeyi seviyor oda oda gezip oynuyor onla. Şuan uyuyor banyoyu temizledim o uyurken. Çamaşır asılıydı topladım diğerlerini asıcam. Ve o oda oda dağıttıkça ben oda oda topluyorum sürekli peşinde. Yatmadanda heryeri toplar düzeltir öyle yatarım sabah temiz eve kalkmak için. Rutin oluşturman lazım
AyseAlyamm KahveliVera bacım ben sana şöyle anlatayim . Banyoyu kızım uyuyunca gece yıkıyorum. Yatmadan evi toparlıyorum ki sabaha direk temizlik işine giriseyim . Robot supurgem var 5 aydır o yüzden biraz rahatladım o süpürüyor ben toz alıp siliyorum . Haftada 7-8 makine çamaşır yıkıyorum hemen telin üzerinde katlayıp yerleştiriyorum . Haftada 1-2 gün ertesi gün yemeğini yiyiyoruz 2-3 çeşit yaptığım için fazla geliyor bize bu şekilde yemek yapmadığım zamanlar kendime vakit ayirabiliyorum . Kolay kolay bu rutini bozmuyorum bozdugum an çok zor toparliyorum orası da ayrı . Dağınık ve çok kirli evi asla temizleyesim gelmiyor 😂
sevdam4721 KahveliVera sabah kahvaltıdan önce yarım saat 1 saat heryerı topla süpürge aç süpür kıyafet hıc bekletme hemen katla kaldır ve her gün yapınca ev temız toplu oluyo ev toplu oldumu camlara 2 ayda bır temızledın mı hep temız olur