Umaysss Kızlar kardeşim hamile kızı olacak. Kocası adını Serin koyalım diyormuş dışardan nasıl geliyor kulağa diye sormamı istedi kendisine tuhaf gelmiş biraz bize de öyle ama kötü de değil bilemedik. Sizce Nasıl bir isim ??
Sherlock1180 Umaysss değişik olsun diye böyle isimleri dusunmekte ne bileyim ya saygi duyarim gerçi ama benim kulağımi tirmaladi.
Gokcennderenn Umaysss ben çocukların isimlerini taşıdıklarını düşünen biriyim. Güzel anlamlı olması taraftarym açıkçası çünkü ömür boyu kullanacaklar. Ben güzel gelmiyor kulağa
Nanelimoonn Umaysss çamaşırı serin der gibi ama kötü de değil 🤭 anlamlı bir şey koysunlar pişmanlık yaşamasınlar sonra
Gzdzeynep Umaysss güzel bir isim hatta eşimin yeğenin ismi serin ve kendisi 11 yaşında çok tatlı çok zeki naif bir kız biz seviyoruz ismi de kendi de çok güzel
Adaaa_ Bencede güzel değil… Hoş gelmiyor kulağa.. Derin ismide öyle ama çok var yan komşunun derinsu adlı kızı var.. Ne alakaysa bunu yazdım 😂😂☹️
Duyulurum Umaysss yanına bir isim daha eklenerek o isimle beraber kullanılarak anlamlı bir hale getirilebilir. Ama serin ismindeki insan muhtemelen biraz mesafeli soğuk bir insan olur :)
Mavilii Umaysss serin nedir ya. Artık değişik isim koycaz die iyice suyu çıktı bu işin de. Kulaga hiç hoş gelmiyor. Kızla dalga gecerler hep. Serinledin mi falan die 😏 Aaahh ahhh nerde kaldı o eski isimler. Ayseler Fatma lar leylalar😂
Deletedmom_22 Mavilii aynen 😂 ama Leyla hala da heryerde sevilerek koyulan isim , çok seviyorum ya 😍🙈
Peki Umaysss ben pek beğenmedim tabi saygı duyuyorum ama hoş bir isim gibi gelmedi isim kaderi belirler derler güzel anlamlı bir isim koymak önemli farklı diye garip isim de koymamalıyız bence 😊
Mavilii Deletedmom_22 aynen bende çok severim Leyla ismini nerde duysam böyle kulağıma hoş gelir 🥰 bence en güzel isimler eskilerde kalanlar 🥰😊
minderbob Umaysss yaz günlerinde söyledikçe ferahlatacak kış günlerinde üşütecek bi isim.. 😁 şaka bi yana bence kulağa güzel geliyor ama laf şakalarına çok müsait bi isim. Daha anlamlı güzel isimler düşünsünler bence.
sarmaliklahana Umaysss isim anlamı karrkteri belirler buna cok inanıyorum ben. Buz gibi soguk bir kız olmasın güzel isim de anlamı serinlemekten mi geliyor acaba o geldi ilk aklıma 🤭😇