Perihan07 Merhaba hanımlar ben doğum yapalı 2 ay oldu normal doğum yptim dikişlerim vardi korkudan ağda yapamadım şimdi daha yeni gidicem aranızda giden yada kendi yapan oldumu birde kontrole gtmedim doktora ikinci ayda hala kanaması olanınız oldumu
leopar Perihan07 Bence muayeneye gidin ne olur ne olmaz bende 2 ayda ağdalı eve yaptım ilk diğer tarafı en son dikiş yerini yapacaktım sonra unuttum hangi taraf olduğunu arpayı yapınca hafif bir sızlamayla anladım ki dikiş yeriydi😂korkma birşey olmaz sadece dikkatli olması lazım 1 yıl geçti halen sızlar
leopar Perihan07 evet oluyordu 1 yıl oldu halen ara ara olur düzene yeni giriyor öyle diyim ama siz gidip muayene olun Rahime falan baksın doktor ne olur ne olmaz
Perihan07 Kanamam bitti sanıyodum yine bugün kahverengi gibi oldunu gördüm pskolojim bozulucak korkudan agdaya yeni gidicktim kanı görünce yine vazgeçtim
TheBossMom Perihan07 20 gün lohusa kanamadan oldu sonra regl oldum 2. Ay bittiğinde hiç kanamam Yoktu
yagizinannesiiiiiiiiii Perihan07 agdaya git canm bisey olmaz bende yaptırdım bisey olmadı dikişlerim fazlaydı. Hiç acımadı bile