Sevde01 https://resimyukle.io/r/XJUvDB5DP9 Diş çıkarıyor oğlum 9 aylık bir türlü burnundaki yara geçmedi ilerliyor sanki ne yapılması gerek kızlar
Rainyellow Sevde01 burnu bu kadar yara olup ilerlemişken hala doktora göstermemiş olmanıza anlam veremedim araya bayram girmeden bir an önce doktora göstermelisiniz diş çıkarmayla ağızda burunda yara çıkmaz
elmaliturtam Ah canım ya doktor ne dedi neden bu kadar uzun sürmüş iyileşmesi birden mi çıktı kendimi yaptı da kaşıya kaşıya yaydı.
Sevde01 elmaliturtam yok kaşimadi Dr gitmedim dişten die düşünüyorum çünkü dudaginada çıkmıştı irfan buruna geçti
Brokolilim Sevde01 Dişten dudakta veya ağızda böyle bir yara çıkmaz bu tanıya nerden vardınız ? Bir doktorla götürüp muayene olmasında fayda var.
elmaliturtam Sevde01 dişten ağızda yara çıkar o da 2.azılarda çıksa çıkar diş hiç burnuna yapar mı? Gecikmeden götürün yazık canıda yanıyordur ben hiç görmedim dişten bu şekilde sizi kim bunu düşünmeye yönelendirdi ise olmaz bu şekilde. Umarım bir an önce geçer
NevinM Sevde01 doktora neden gitmediniz ki dişten dolayı bu tarz yara çıkmaz ki tırnağıyla yarasını yırta bilir enfeksiyona bile çevirir Allah korusun
sarmaliklahana Her cocuk diş cıkarıyor ama ilk defa duydum gördüm böyle 🙄bence değildir sen doktora götür anlat herşeyi 🥺