Kızlarrrrrrrr ayyy başlığı gördünüz dimi çöl mutluyum ilk ben gördüm bennnn annesi gördü tospamın başkası görecek diye çok korkuyordumm 😁😁
Bakın noldu 2 gündür iştahsız az yiyo böyle daha da az uyumaya başladı huzursuz neyse bu sabah kafası fazla sıcak geldi bana ateşine baktım 37 sonra ince giydirdim mamasını verdim sonra kustu böyle fışkırtarak ve az içti mamayı Allah Allah dedim kendi kendime sonracımaaa neyse uyudu çok güzel uyandı bugün salatalık tattıracaktım onu hazırladım tam yediricem bide ne göreyim bir beyazlık allahım dedim sana geliyorum baktım çay kaşığıyla daha tık tık yapmıyo ama gözüküyor ayyyyy çok mutlu oldummmmmm sizle de paylaşmak istedim.
Evettttt şimdi gelelim fasulyenin faydalarına annem dedi ki daha çok hıysuz olcak ağlıcak uyumıcak ateş olcak gece uyanacak ağlıcak dedi siz de bana tecrübelerinizi yaşadıklarınızı olacakları bahseder misiniz?
He bu ara da 5 ay 17 günlük oğlum işk söylemem gereken şeyi son söyledim biraz uzun oldu kusura bakmayın ayyyy çok mutluyummmmm 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣