Annesiballisiii 30 aylık kızım gece uykusundayken dişlerini sıkarak gıcırdatiyor bunun nedeni ne olabilir? Çok fazla yapmıyor ama kafama takıldı.. bilgisi olan anneler yardımcı olursanız sevinirim ❤️
Kubrasolmmaz Annesiballisiii eltimin çocuğu öyle gündüz yaşadığı sıkıntılar kıskançlık vs gece gıcırdamaya sebep oluyormuş doktoru öyle demiş ona kardeşi olmuştu o sürede ondan kaynaklı olabilir demiş
Zeynepdevaninannesi Annesiballisiii reflü de olabilir. Akşam 22de uyuyorsa 20den sonra su dışında bişey vermeyin. 1 hafta kadar gözlemleyin. Kurt olunca ağzından uyurken salya da akar. Poposunu da kaşır. Benim kızımda reflü var doktorumuz bunları söyledi ve gerçekten etkisini gördük. Yine de içiniz rahat etsin bi doktorunuzla görüşün.
Annesiballisiii Beyaz95 aaa kurt mu olabilir mi böyle bir şey panik oldum şuan yarın hemen göstereyim
Elifbeyzam Beyaz95 benimki gündüz uyanıkken yapıyor onda da olabilirim acaba bezinde hiç rastlamadım ama
Sara74 Annesiballisiii banada kurt oıduğunu söylediler dişaridan hic birşey cikmadi . Aklimdayken söylüyüm şimdi aklima geldi Angina cikdi .sizde( Bademciklerin şişmesi )söylüyorlar.Ne olur olmaz doktora götürün internetden falan araşdirmayin . Hep yalan söylüyor internet abartmayi seviyor saolsun😀😀😀
Annesiballisiii Sara74 nete hiç bakmadım midem ağrıyor yazarım nete mide kanseri diyorlar 😁😁😁 Yarın doktorumuza götürücem bakalım
Annesiballisiii Kubrasolmmaz Aaa her dediğini de yapıyoruz halbu ki ne sıkıntısı olabilir ki of moralim bozuldu şuan yarın götürücem doktora bakalım o ne diyecek 🤦
Annesiballisiii Zeynepdevaninannesi evet yemek Yeyip uyuyor poposunu kaşıyor salyasi da uyurken akıyor yarın doktora götürücem bakalım nedir öğrenicem teşekkür ederim yorum için 💐