MssKrks İzleyip beğendiğiniz, mutlaka izlemen lazım dediğiniz dizi & film tavsiyeleriniz var mı ? Şöyle akıcı, saran bir şeyler lazım 😅
Naz_ve_annesi MssKrks Koğuştaki mucize Müslüm Ayla Tavsiye ederim izlemediyseniz eğer izleyin çok güzel
snyck MssKrks kuş uçuşu-into night-yakomoz s245- pera palas- mezarlık- you-gözlerinin ardında-kulüp-ask101-kırık kalpler astrolojisi-50 metrekare- sadakat-fatma…🤗son gunler de film olarakta begendigin sen yasamaya bak-anka-aşkın kiyameti-babamin kemani falan var aslında yabancı severim ama ben mutfakta iş yaparken falan açıyorum çocuk oluncada türk yapımları daha kolay izleniyor duymakta yetiyor 😀
MssKrks Naz_ve_annesi 7. Koğuştaki mucize ile Ayla’yı izledim ikiside çok güzeldi ağlatmıştı beni. Müslüm’e bakayım teşekkür ederim ☺️
emys2939 anataraf1leoparbenim acayip güzel bir kore dizisi sanırım 2 sezondu bir kadın savcı kötü cocuklardan nefret ediyor ve mağdur cocukları koruyor gençleri yani öneririm
anataraf1leoparbenim Birde eşim bir aylık aldım dedi bir ayı geçti kapanmadı acaba yenilendi mi üyelik otomatik çekmiş olabilir mi karttan ? Üyelik ve iptali nasıl oluyor bilen varsa yazabilirmi
Nilunas anataraf1leoparbenim evet canım otomatik çekiyor hesabından parayı ben telefonda uygulaması vardı orda üyeliğimi iptal ettim. Hamileliğim den beri üyelik almadım vaktim yok dizi filme 🥰anne with an E izle huzurlu sakin ve merak uyandırıcı aklıma gelmiyor
anataraf1leoparbenim Nilunas oradan nereye giriyorsunuz aksi gibi eşimde premium yapmış izlemiyoruz bile sürekli aylık 110 110 gidiyor demekki
OzgeKaratas20 anataraf1leoparbenim uygulamadan iptal olmuyor web sitesine girmeniz lazım. Web sitesinden hesabım bölümüne girip oradan üyeliğimi iptal et diyeceksiniz bir sonraki para çekileceği tarihe kadar izlersiniz sonra kapanır