SuzanNaz Merhaba kızlar bebeğim 5 ay 20 günlük malum havalar aşırı sıcak olduğundan su vermeye dikkat ediyorum fakat her su içtikten sonra suyu kusuyor öyle aşırı da içmiyor en fazla taş çatlasın 30 ml nedeni nedir ???
Sumeyraas SuzanNaz ek gıdaya geçmediyse su vermeye gerek yok. İçinizi rahat ettirecekse bir çay kaşığı verin.
Elika00 SuzanNaz 30 ml fazla geliyor olabilir çok az ver ben karnını doyurduktan sonra iki üç çay kaşığı veriyorum. Alerjik bi bebek olduğu için doktor su vermemi söyledi. Yoksa havalar sıcak diye su vermene gerek yok. Sütünün yüzde 90 ı su zatne
SuzanNaz Sumeyraas Mama ile besleniyoruz ek gıdaya doktor kontrolünde tam Beş aylıkken geçtik su istediği zaman vermemde bir sakınca olmadığını söyledi doktor
SuzanNaz Elika00 İle beslemiyorum mama ile besleniyor sen beş aylık olduğunda doktor kontrolü İle ek gıdaya geçtik doktorumuz Su vermedi hiçbir sakınca olmadığını söyledi
Bebegimlebirhayat Suyu tokken vermeyin açkende vermeyin yemekten 1 saat sonra verirseniz hazmı kolay olur. Ve tek seferde 10 ml içemiyor olabilir yani ona 4-5 ml indirin çay kaşığıyla içirin yada.
SuzanNaz Bebegimlebirhayat Evet her mamadan 1 saat sonra veriyorum anca 10 ml içiyor sonra su olduğu gibi 1 saat sonra çıkıyor artık çay kaşığı ile vereceğim mecbur