urasinannesi34 Kizlar istanbula yakin sahili guzel otel onerisi olan varmi iki uc gunlugune kacacagiz bi turlu karar veremedim. Yorumlarin yarisi iyiyse yarisi kotu
HonKiPonKiDoNiNo urasinannesi34 Şile - Ağva var ama heryer dolmus durumda.. Tanidiklarimiz icin baktik bizde 2 gece, 2 kisi icin 5.ooo tL civari fiyatlar..
Laren urasinannesi34 bende bugün Erikli ve iğneada da baktım ama heryer full. Bir villa buldum o da bayram diye uçurmuşlar fiyatı evde kalcaz bu gidişle 🥲
denizdalgasi1 urasinannesi34 çocuksuz gidecekseniz sapanca da richmond nua var harika bir otel tavsiye ederim 🥰
urasinannesi34 HonKiPonKiDoNiNo evet uygun olan yerlerinde yorumlari kotu ucuza gelsin diye sagliktan olmayalim durduk yere 😁
urasinannesi34 Laren igneada da karar kildik bizde cnm ets de dolu gorunuyordu oteli aradik rez yaptirdik o sekil yaptirabilirsiniz turlarda belli kota koyuyolar sanirim
sarmaliklahana Laren Ayyyyy 2yerde coooook güzel senelerdir gideriz 15 senedir her yaz hem erikli heme iğneadaya gidiyoruz ama aotek ve evler uçuk oldugu için biz cadır kurup kamp tarzı yapıyoruz 🤭 bu sene 9.5 aylık kızım var bakalım nasıl olacak 😄😆
Laren sarmaliklahana iğneadaya 1 kere gittim ama çok gezememiştim canım bizde önceden kıyıköyde kamp yapardık çok eğlenceli oluyor gerçekten ama benim kızımda 10 buçuk aylık otel tatilini denedik güzel geçti geçen ay. Ama çadır kampına cesaret edemiyorum ya 😅
sarmaliklahana Laren bizde gidene kadar kıızm 10.5 olur bakalım nasıl olacak 😆 milleti görüyordum hep küçğk bebekle ne cesaret diyordum şimdi bendeki deli cesareti oldu 😆😄🤭
Laren sarmaliklahana valla otel tatili yaptık yorucu ama güzeldi kampa cesaret edemem bebekle yok birkaç sene daha ertelicem gibi duruyo 😅
Laren AlyaMavi evet 4 sene Edirne’de yaşadım bende o yüzden bebekle ev yada otel tercih ediyorum kamp bekarlıkta kaldı cesaret edemem büyüyene kadar sanırım 😅