cbkckbr Elanil hiç istemiyorum çamaşır suyu meselesini girmeyi ama sanırım zıbınları için mecburum çünkü kalıcı oldu benimkiler de🫢
Gmze1998 cbkckbr hemen makineye atarsanız çıkıyor leke çıkarıcılar hep ise yaramıyor yada elde yikacaksaniz cidileyerek
cbkckbr Lilababymom yemek için aklımda o ama çişe fayda eder mi bilemedim genelde ek gıda döneminde olanlar öneriyor
Lilababymom cbkckbr ben doğmadan önce almıştım. Zibinlara kaka çıkmaya baslayinca denedim. Eğer beklemeden müdahale ederseniz cikariyor. Bi suya tutup üzerine sıkıp biraz bekletin. Daha sonra makinede yıkayın çıkıyor. Farklı leke çıkarıcı seçenekleri de var tabi ki ama benim işimi gördü. Çilek kiraz lekelerini bile tamamen cikariyor beyaz zibindan. Benim bebeğim önlük takmıyor yemeği kendi yiyor dolayısıyla her kıyafeti kirleniyor. Eski lekelere çok etkili değil ama taze lekelere çözüm
Melike16 kesinlikle dalan granül var onu öneririm hem kimyasal içermiyor, hemde biraz çitileme de hiçbirşey bırakmıyor. Zor lekelerde de biraz çitileyip detarjanlı sıcak suda bekletiyorum inanın hiçbirşey kalmıyor. Aşırı memnunum 💪
Edanurkkeless Minoris leke çıkArıcı ,baby me leke çıkarıcı kullanıyorum şimdilik her lekeyi çıkarıyor ek gıdaya yeni geçtik