Thesra supermomy Dikişlerim gözüküyor düşmemiş derken? Estetik dikiş kendi kendine eriyen ip kullanmadılarmı
pamuksekerim supermomy bende anlamadım dikişlerim gözüküyor derken ? Erimiş olması lazım ? Erimeyen olsa hareket ederken baya rahatsız olurdun ? Acaba dikiş yerindeki kesi izinden mi bahsediyorsun ??
supermomy Thesra normalde kendi kendine düşer dediler ama ben elimi dikiş yerime ip geliyor elime doktora gidicem .
supermomy pamuksekerim yok canım keside iki tane ip parçası görüyorum ve elime geliyor normal değil sanırım doktora gideyim ben yârin
Yasemin000 supermomy size eriyen ip mi dediler hatta benim ipim maviydi görüyordum bi tarafı çekince diğer taraftaki ip oynuyordu ben bile çeksem alırmışım 10 gün sonra gittim hiç hissetmeden ebe çekti ipi çıkardı
Sumeyyee Hala duruyorsa erimeyen dikiş yapmışlar e çağırmadı mı doktor dikilini alıcaz gel diye 1 senedir duruyor mu😳
Yasemin000 supermomy doktora gidin hemen alırlar merak etmeyin 😊 acımıyor normalde ama 1 sene olmuş inşallah kaynamamıştır