Banu43 _mmom bir videosunu izlemistim omuza capalama capalarsan eş omuzuna elledigi zamn senin daha önce elleyip masaj yaptgini düşünüyor vs vs. Ama deneyip iyi soonuc alan varmi bilemem 🤷♀️
tatlibiranneo _mmom bu kadından nefret ediyorum daha geçen gün bir programda sen eşine bakımlı olmazsan o da aldatır diyen kadının çıkardığı garip şeylere de inanmıyorum 😒
_mmom Banu43 daha neler var cinsel çapalar vs vs çok merak ediyorum cidden oluyor mu ona göre kitaplarını alcam😂
AntiSosyallKelebek dandiniko Alcan çapayı sabaha kadar adamı çapalıcan bak ilişkinin coşkusuna o zaman sen 😂 yarın git hemen bir çapa edin kendine
lalbg AntiSosyallKelebek bu kadar inanan varken alır tabi. Sana diyorum gel biz de dolandırıcı olalım diye yanaşmıyosun😂😂
Noname21 tatlibiranneo zaten bu kadının olayı sansasyon. Simdi birde TV ye çıkarmışlar . Her gün program yapacakmış. Sosyal medya sarlataniydi . Simdi TV de kim bilir neler uydurup anlatacak. Dün başka adama kaçan kadını arayan bir adam vardı evine dön diye yalvariyordu
tatlibiranneo Bugsbunny1 aynı şöyle dedi yemek yapmışsın üzerine kokusu sinmiş çamaşır suyu sıçramış o kıyafetle eşinin karşına çıkarsan adamda gider dedi bu lafı kendimiz için mi dedi hiç sanmam