Dorukegeninannesi Mrb arkadaşlar oğlum 7 aylık ek gıdaya bi türlü geçemiyrz hiç bir şey yemek istemiyor su bile içmiyor eline haşlayıp havuç filan veriyorum oynuyr atıyor kendim yoğurt filn yedirmeye çalışıyrm ağzını sıkıca kapatıyor sadece emmek istiyr aynı durumda olan var mı nasıl yemeye başlıycak herkes zamanla diyor ama o zaman ne zaman gelcek
Deletedmom02 Dorukegeninannesi ne güzel bence emmesi elinizden geliyorsa 9 aya kadar doyuyorsa sadece emzirin ama ek gıdaya geçişinizde zor olabilir yoğurdun içine çilek yada kiraz gibi tatlandırscak bişey katın belki öyle yer
Deletedmom02 [bilinmeyen] valla ben ilk oğlum 6 aylıktı biz kayseriliyiz direk arabaşı çorbası var bilirsiniz belki tavuk da alerjik derler ama ben direk onunla başladım alerji yapıp yapmadığını yanağının üstüne sürdüğünüzde kızarıyorsa o bölge alerjiktir ama değilse devam dedi doktorum hep de öyle yaptım bu oğlumda da aynısını yapacam canım çocuktan çocuğa farklılık gösterir
Ertantgra Deletedmom02 bende Kayseriliyim de arabası çorbasının bebeğe verildiğini sizden duydum 🙄 tamam bebeklerimiz hiç bişey den tiksinmesin falan diye herşeyi tattırmamız lazim ama sizinki biraz abartı olmuş gibi
melissrn Deletedmom02 çilek alerjik yönünden zaten yasak bide böbrek yoruyor büyükler bile biraz fazla çilek yediği zaman böbrek ağrısı oluşur...bebeklere 1 yaşından önce kesinlikle verilmemesi gereken besinlerin içinde...
Deletedmom02 Ertantgra yo valla çok seviyordu gala da çok sever baharatsız oldukça hiç bir sıkıntı yok çok da doyurucu ve besleyici tavuklarını iyice eziyordum 9 aylık olunca da hamurunu içine atıp veriyordum 🤗 çok seviyordu
Meray Bizimki de öyleydi kaşık elimde ağlardım artık sonra emzirmedim bilerek aç kalınca yemeye başladı😁
Deletedmom02 melissrn çilek yedirin demedim yoğurda tadını vermesi amaçlı söyledim bende 2 çocuk annesiyim bilgim var kilo kilo çilek değil sonuçta bir tanesinin ezecek tatlandırmak amaçlı söyledim