Birden fazla kaktüs sukulent menekşe vs gibi çiçeklerim var çoğu çiçeklikte bir kaç tenesi büyük çiçeklerimin baya onlar yerde konumlandırıyorum bi ara annem bana yavru ve bebek sukulentler kaktüsler getirdi bende yeni toprak aldım bunları ektik hatta toprak arttı dedik bazılarının topraklarını saksılarını da değiştirelim şuan iki çiçekligim ve yerdekiler ve büyük yapraklı çiçeklerim de var onlar dahil irili ufaklı 50 civarında bitkim var bir tanesi teraryuma ekmiştim oda kenarda duruyordu bende ev süpürecekken oğlum arkamdan geliverdi onu koyayım yere derken elimden çarptı süpürgenin metal kısmı teraryuma geliverdi oda kırıldı bi anda yarım parmak boyunda kırk ayak çıktı hemen oğlumu kucağıma aldım ve o sırada gözden kayboldu toprakda da bir kaç tane daha küçük kırk ayaklar gördüm ve hemen attım onu yeni topraktan geldi muhtemelen baktım bi kaçında görünüyordu onları da attım yumurtası mı vardı artık ekerken yoktu bişey ama kaçan evin içinde mi dışarıya mı çıktı gözden kayboldu hemen o odayı süpürdüm sildim yine görünmedi acaba bi yerlerde çoğalır mı nasıl bi böcek türü gece çıkarmış netten araştırdım diğer çiçeklerimi de atsam mı napsam sabahtan beri tetikteyim ya bi yerden çıkar da ürer diye ya bi bakın 😡😡😡