daran kizlar lütfen yardim normal dogum yapali 5 gun oldu dikişlerim durumu iyi ama pişik oldum ne yapacam bilemedim doktor kontrolume daha var.
AyseAlyamm daran canım bebeğinin pişik kreminden sur . Sudocrem çok iyi yoksa küçük bı tane al . Kantaron yağı varsa ondan sur
Ejderhahavva daran orkid falan kullanmayın normal bez koyun kuru kalırsa en azından pisik sorunu da kalmaz pisik kremi kullanın yapacak başka bişey yok
daran AyseAlyamm doktor sadece baticon kullan dedi krem kullanmaya korktum yarim hemen alip kullanacam. bu kadar acinin ustune dayanilacak gibi degil
AyseAlyamm daran o yarani dezenfekte etmek için onu kullanmanı söylemiştir ama sen pişik olmuşsun canım batikon fayda etmez . Islak nemli tutma kendini kuru tut peçete bari koy pedinin üstüne sürekli değiştir o peceteyi . Ped pisik yapiyo zaten sıcak havalarda
Mvmv daran benimde dogumdan sonra regli oldum herzaman kotex kullanirdim orkid kullandim ondan oldu. Havalarda sicak oda cok etkiliyor. Evdeyken en guzeli bez koymakta useniyor insan ☺️