Eezzaa123 Bayramda 2 günlügüne yakın biyere gitmek istiyoruz bursaya yakın önerebileceginiz yerler varmı
Miniminnakbebe Eezzaa123 yalovada rizom tatil köyü var çok sakin güzel bir yerdir 2 yıl önce gittiğimizde😍 ama denizi iyi değil havuzu vs var kafeleri yemekleri harikaydı biz baya güzel vakit geçirdik ama tabi sizin beklentilerinizi bilemiyorum 😊
Susamuru Eezzaa123 Ben ayvalık ve cunda dan aşırı memnun kaldım geçen sene 2 günlüğüne gittik güzel onun dışında istanbuldaki adalar olabilir başka bir yer aklıma gelmedi iyi tatiller
Eezzaa123 Miniminnakbebe ya eşim yemekleri iyi olsun istiyor denizi de erdek de biyer buldum gecesi 1400 diyor öglen yemegi yokk
Miniminnakbebe Eezzaa123 orada yemekler ücrete dahildi ve baya çeşitli açık büfeydi kafelerde de belirli saatler ücretsiz pizza saat vs vardı biz sevmiştik baya zaten yiyip içip yattık yani 😂😂 ama şimdi nasıl bilmiyorum. Bizden sonra abimlere önerdik onlar da çok beğenmişti
Irmakefe Fıstıklıda günay apart var orayı öneririm gunlugude 750 TL çok uygun çok güzel sakin tam kafa dinlemelik bir yer nasip.olursa ayın onyedisinden sonra gidicez
allppp Irmakefe merhaba yakın zamanda Günay aparta gittiniz mi tekrardan bende araştırıyorum da tam kafa dinlemelik bi yer gibi duruyor
Irmakefe Yok canım günay aparta gitmedik Erdek turanköye geldik burasıda güzel ama plajı biraz sıkıntı
Tgbaygn Irmakefe merhaba bayram sonrası turanköy e gitmeyi düşünüyoruz am aplajı neden sıkıntı demişsiniz merak ettim