Mrve1906 Bebeğim sürekli kendini sıkıyor daha 15 günlük ama gazı olmadığına eminim çünkü rahatça çıkarıyor. Ben destek olsun diye biogaia da aldım gaz için ama ara sıra kullanıyorum. Neden kendini sıkıyor kıpkırmızı oluyor bilgisi olan var mı?
Sfybsfyb Mrve1906 canım benimde 15 günlük bu günlerde gaz sancısı başlıyormuş ne yapcaz bilemedim doyar doymaz kaldırıyorum ama çıkmıyor gazı
Acu_ Mrve1906 biogaia bağırsak düzenleyicidir. Bir gaz damlası ile desteklemeniz lzım. Ve ayrıca arada bir kullanırsanz etkisini göremezsiniz. Hergün aynı saatte kullanmaya çalışın. Ayrıca benm bebeğimde öyleydi rahat gaz yapıyodu ama kendinide sıkıyordu kıpkırmızı olna kdr. Doktora sordum normal olduğunu gazı varsa bebeğimin sağlıklı bi bebek olduğunu söylemişti
Mrve1906 Sfybsfyb emdikten sonra bende uğraşıyorum çıkartıyorum bazen çıkmıyor gazı ama çıktığı halde kendini çok fazla sıkıyor
Semire Mrve1906 o şekilde değil ki canım alerjisi olup olmadigini önce anlaman gerekir . Mukuslu kaka gürültülü kaka Yeşil kaka huzursuzluk gaz burun tıkanıklığı bazılarında egzama bazılarında kaka da kan