Nefesbebek Kızlar izmirde bornovaya gidicez akrabamızın yanına. Günübirlik yakın gidebilceğimiz halk plajları varmı? Ne gibi imkanlar sunuyorlar plajlarda birde
BirVeraAnnesi35 Nefesbebek valla her yere gidebilirsiniz ama bornovadan en yakın urla çeşmealtı var ama o da 1 saat sürer yine gitmek. Oralarda mükemmel plajlar tabi aramamak lazım. Yada özdere tarafına gidebilirsiniz oda 1 saati aşar
Cigdemss Nefesbebek izmir merkezde yok. Bornova zaten birazcık içeride kalıyor kendi aracınızla en az 1-1,5 saat sürer. Seferihisar tarafları var en yakın
Blackeagle BuzluKahve kesinlikle katılıyorum bence İzmir’in en güzel denizi Çeşme de ama aşırı pahalı beach fiyatları dudak uçuklatıyor
NotNilara Boyalik plaji. 1 bucuk saat mesafede bornovaya. Muthis guzel deniz sicacik. Internetten arastirin cocukla gitmek icin en uygun plaj
Kagansmother Blackeagle altınkuma gittik çeşme de iki kişi 80 tl ödedik beachte ve gayet güzel aile yeriydi dışarıdan yiyecek getirebiliyorsunuz 400 tl verip girdiğimiz beachten çok çok daha güzeldi deniz biraz soğuk ama mükemmel kum ipek gibiydi
Blackeagle Kagansmother bende genelde dalyana gidiyorum beach yerine halk plajına hem yiyeceğimi hem içeceğimi alıyorum palmiye beach ile ladin otel arasında kalıyor hem cok rüzgar almıyor dalga olmuyor hemde hep aile geliyor
Kagansmother Boyalık guxeldi denizi sıcaktı ama inanılmaz rüzgar vardı genelde de ruzgarliymis rüzgar olmayan bir güne denk gelirseniz orası da güzel
Blackeagle Kagansmother boyalık çok güzel ama aşırı rüzgar ve dalga oluyor birde aşırı kalabalık oluyor hele hafta sonu hiç gidilmez
Denizzz88 Nefesbebek çeşme 1,5 saat sürer bornovadan oraya gidip gelebilirsiniz bence her plajı güzel çeşmenin ama bayram nedeniyle hepsi çok kalabalık olur