TOSPAMMM17 Themamacita şu dönme işini bende çok kafaya takmıştım şuan 5 ay 17 günlük hala dönmüyor artık bıraktım tembel oğlum yüz üstü yatmayı bile sevmiyor
Ysmnakdn Benim oğlum 2+23 yüzüstü yatınca dönüyor ama sırt üstüne daha çok var tabi dediğiniz gibi her bebek aynı değil ama siz yinede dönmesi için tesvikte bulunun
Lahoya 7ay 12 günlük kızım daha yeni yeni dönüyor 🌝o da uyku sersemiyken yatakta dönüyor. Gündüz yerde de dönebileceğini keşfetmedi hala😂 Gücü kuvveti yerindeyse,sağlık sıkıntısı yoksa çok takılmayın böyle şeylere. Akışına bırakın
2103mnl Benimde ilk bebeğim burda okuyup kafama okadar çok şey takıyordum ki şimdi 7 aylık boşuna okadar elham yapmışım yapmıyor die post açtığım herşeyi yapmaya başladı hepsi bir anda oluyor mesela şuan dönmüyor die post açmışsin sabah bir bakıyorsun dönüyor genelde bir anda oluyor ve dönmek için bence çok küçük bizimki 5 ayı geçmişti yüz üstüne daha yeni döndü yüz üstünden geri sırta donemiyor mesela arkadaşımın kızı 40 gün küçük benimkinden tek başına ayakta duruyor bırak dönmeyi her bebek farklı ya vakti gelince yapıyorlar takilma
Semaelisa27 Themamacita tabi ki bu durum çok normal 6 ay 10 günlük uygulama kısmında hala dönmemiş olabilir diye yazı çıkmıştı bende de bugün . 6 aya kadar normal sayılıyor . Yüz üstü felan yatırıp siz destek olun egzersiz yaptırın benim bebeğim de 4 ayda aniden 1 gün önce donemezken diğer gün dönmeye başladı . Şimdi de durduramiyoruz 🤣
ikikizannesi Themamacita oğlum 6 aylik yeni yeni donuyor biraz kilolu oldugu icin beceremedi kicini kaldirmayi
Senanurkmrc Themamacita bazıları erken döner. Bazıları geç döner. Bazıları ise hiç dönmez. Sakın ters durup bebeği döndürmeye çalışmayın benek ölümlerine kadar gidiyor. Saçma sapan hareketler bar internette kordon dolanmış bebeğe dönemiyor anne o hareketleri yapıp bebeğini tehlikeye atıyor o yüzden bunlara takılma 🤗
Rumeysa61 Themamacita valla aynısı benim içinde öyle ya benimde bugün okudum öyle yazıyo ama daha benimde bebeğim dönmüyor😭
Asl90 Themamacita herşeyin bir zamanı var merak etmeyin yapacaktır. Oğlum 5 ay 5 günlükken döndü birden sora hep dönemeye başladı. Emeklemesi 11 ay civarıydı ama bir hafta sonra ayağa kalkıp destekli sıraladı ne zaman yürüyecek diye beklerken 15 ayın sonunda yürüdü şu an 22 aylık koşmasına yetişemiyorum bile😆 çevremde 10. Ayında dönende var 20. Ayında yürüyende sabırla beklemek düşüyor bize