Irmakprensesinannesi balyanak53 hiç düşünmeden alın sma comfort ta alabilirsiniz gaz ve kabizlik önleyici dır optitra da kullnabiliesinix
Dlnbltt Kutay_22 35 haftalıknikizlerim doğdu 1800gr ve 2kg 40 gr 20 gün küvezde kaldılar şu an 2 aylık oldk❤️
Irmakprensesinannesi balyanak53 sma comfort la kızm hergun düzenli kaka yapmaya başladı ek gıdaya ragmen sma optitraya 7 aylık aylık kdr kullandım ama ek gıdaya kabizlik yaasadim ister istemez ama her bebekte farklılık gösterebilir comfort gaz ve kabizlik önleyici özellikleri bu zatn
Poyris birpapatyaannesi yarım saat çok deeğil mi ya , ben 2 saatte bir emziriyodum sanki oyle hatırlıyprum ya da 3
birpapatyaannesi Poyris öyle ama saglik ocağında dediler zaten tutmuyor 40 dk emmeye çalışıyor 30 dk gaz çıkarma işlemi derken 1 saati geçiyor denedim olmadı bende kendi duzenimde yapıyorum kızım 1 bucuk 2 saatte bir uyanıyor öyle emzirip veya mama veriyorum
birmelekannesiiiiii aydangok çocuğun gelişimi normal gidiyorsa başlanıyor veya yakalamışsa yaşıtlarını.