0 bilgiyle yaklaşık 3 haftadr egitime başladık. 0 bolgi derken açıkçası detayli bir bilgi araştırması yapmadim. Sagdan soldan egitim veten annelerin deneyimiyle oldu. Gece 3 4 kez altını islattgi için geceleri de bağladım. Ayrca dışarıya giderknde otobüse falan yapmasin diye bağladım. Evde açıyordum sadece. Bazen söylüyor bazen pat doye yapiveriyor. Çok dirayetliyim bu arada 50 kere iseyip hatta kaka yaptgi da oluyor hiç gocunmuyorum. Yani kendimi hazir hissedyrm. Ama kizim hazır mi bilemedim. Aslnda hazır oldugunu dusunudugumde başladım. Mesela yapinca yaptığını söylüyordu. Veya bi kenara çekilip tuvalet pozisyonu aliyirdu vs. 2 3 gün once egitime basladiktan sonra gecede bez baglamamam gerekdigini yani bezi tamamem hayatından çıkarmam gerektigi yoksa uzun süre ogrenrmeyecgni okudum. Bende 2 gündür geve de baglamiyorum. Ama kizim dun gece 3 kez altini islaatti. Mecburen her seferinde carsaflar alezler degislyor, üst bas temzleniyor falan kizim uykusu bölündüğü icin kriz cikaryo. Simdi ben nasil bir yoll izlemeliylim bilgisi olandan yardim istyorum. Gündüz bi sekilde tuvalete goturyorum altını kacirsada aninda mudahele ediyorum ama bu gece olayi onu soğutsun istemiyorum