Eylulloo7 Kızlar ben ne denediysem olmadı galiba ya zinco , metsil, biogia, sap simplex 2 aylık bebeğim her gün akşam krizde. Yardımcı olabilirmisiz neler iyi geldi
Mrvsmt2502 Eylulloo7 ayse_35poyraz Uygularsanız uygulamazsınız bilmiyorum ama yarım çay bardağı suya 2 top üzerliği parçalayıp 1 taşım kaynatıyorum 2- 3 damla veriyorum. Eskiden yaparlarmış benim bebeğime iyi geldi inşallah sizde kurtulursunuz. Birde emzirirken bazen gaz çıkaracak gibi kaka yapacak gibi ıkınıyordu bende bi ayağını kaldırıyorum sanırım alıştı gaz çıkarmak için bazen ayağını kaldırıyor. Ayrıca karnına ellerinizi ısıtıp saat yönünde sırtına saatin tersi yönünde masaj yapın boş kaldıkça ayaklarını hafif hafif karnına bastırı çekin bastırıp çekin. Akşam ağlamaları çok zor bizim yeni yeni azaldı rabbim yardımcımız olsun
ayse_35poyraz 2 saatir o ağlıyo ben ağlıyorum yeni daldı uykuya çok gazi var 6 aylık ama hala gaz sorunu yaşıyoruz😭kimyon çayı yapıcam şimdş
Eylulloo7 ayse_35poyraz ya kafayı yicem artık her yolu denedim olmuyor 7-10 arası fix emmek de istemiyor o saatlerde 🙁
Eylulloo7 Mrvsmt2502 denicemmmm 🙏🏼 Cok sağolun.. her gün bir sürü şey deniyorum ama tecrübe oluyor. Umarım geçer 🙁
ayse_35poyraz Mrvsmt2502 Çok teşekkür ederim Allah razı olsun aslında kendi kaldırıyor bacaklarını bende masaj yapıyorum ama sanrm bişey dokundu yoksa o kadar çıldırmazdı annemde olması lazım bi bakym varsa denym
Mrvsmt2502 ayse_35poyraz Allah şifa versin canım üşütmüştür belki hemen kapıyorlar çorapsız tutamıyorum ben bide yediklerine dikkat et kakao bana felaket gaz yapıyor kurufasulye den çok mesela sana da gaz yapan bi şey vardır belki