Nur1818 Çok yoruldum 15 gündür bebeğim gece uykusuna geçerken direniyor ağlıyor az uyuduğu için uykusunu alamıyor 40 dk da bir geri uykusuna döndürmeye uğraşıyorum. Annelik ne zormuş. Kendide ağlamaktan yoruluyor ne yapacağım ben çok yorgunum…
Iremvrgn-11 Nur1818 Kaç aylık? Diş olabilir? Atak olabilir? Gaz olabilir çünkü benim kızımda öyle asla uyumuyor gündüzleri 😊
Nefesin_Annesi0 Nur1818 ne kadarlık bebeğiniz? Bazı geceler hiç sabah olmayacak gibi geliyo sizi çok iyi anlıyorum bebeğim 2 aylık olacak hâlâ zorlanıyorum. Annem yanıma gelince dünyalar benim oluyo annemin desteği çok iyi geliyo bana ama annem gidince çöküyorum bebeğimi uykuya bile geçiremiyorum sanki 🥺🥺
tugbademir Nur1818 benimkisi de öyle çok yoruldum çok seviyorum bebeğimi sonra şikayet ettiğim için vicdan azabı çekiyorum bebeklerimiz bizim olduğu için çok şanslıyız evet ama gerçekten annelik çok zor hem psikolojik hem fizyolojik
Nur1818 Nefesin_Annesi0 4 aylık kimse yok yanımda annem şehir dışında. Artık tükendim hiç bisey den zevk almıyorum sağlıklı Bi evladım var Allaha şükür ama çok sakin bebeğin içinden 15 günde bir başka Bi çocuk çıktı yani
aylizinannesiii Nur1818 4. ay yazınca geçmiş olsun demekten başka bir şey gelmiyor elimden en uzun atak dönemi bir ay gece sabahlamistik azıcık sabret sonra güzel bir 5. Ay başlıyor pırıl pırıl sakin keşif dolu
Bebikobilge Nur1818 4 ve 5. Ay böyle geçer. Ben anca rahatladım 6 bitti de. Uykusu da düzene girer inşallah. Sabredin ya. Kim kolay buyutmus kiii 🤦🏻♀️ çok yaşasın bebisko🌼
Findiks 10 aylık olduk hala uykusuzluktan perişanım. Saat başı kalkıyor geceleri.artik tükendim. Uykusuzluktan sinirlerim yıprandı
Nur1818 Findiks zaten uykusuzluk insanı perişan eden ya zaten bebisle yoruluyoruz bide uyuyup dinlenemiyoruz.
Ebruuu641 Nur1818 oy iki kızım var dünya güzellerim ama büyüğü kıskançlıktan küçüğü tıkalı burundan uyuyamıyor kabus gecwler
Gulbiye Nur1818 aynı durumdayız cnm kızım 4 aylık ve okadar güzel uyku düzeni vardı ki şimdi saat başı uyanıyor uyumak istemiyor ağlıyor sanırım atak ve diş bizim damakları beyazlamış sürekli kaşıyor geçecek diyorum ama bende cok yoruldum 😔
Nur1818 Gulbiye benimkide öyle emzik verince kendi kendine uyurdu 20 dk bir uyanıp kucağımda uyumak istiyor şuan. Damaklarini kaşıyor omzuma koyuyorum gazını almak için omzumu ısırıyor belim bacaklarım her tarafım ağrıyor valla 5.ay nasıl olacak eskisi gibi uzun uykulara devam edecek mi bakalım. 2 3 sat aralıksız uyurdu gündüz gecede hiç kalkmazdi valla nasıl olacak bilmiyorum