Seyma40 Remes annem oralı benim de .Hiç sevmem insanı bunaltan bir şehir.Tek artısı Ankaraya yakınlığı
Remes Thesra bende içinden geçmiştim hiç beğenmemiştim kupkuru ağaç yok yeşillik yok ama kader bizi oraya sürükledi😂
nazan34 eşim oralı.2 gün sonra bizde gidiyoruz bayrama.hiç sevmiyorum.dümdüz gelişmemiş bir şehir. ama sizin beklentinize bağlı bazı şeyler.mesela küçük yer seviyorsanız uygun kiraları var beğenirsiniz.ama öyle yeşillik vs yok.
Remes nazan34 benim için yeşillik vazgeçilmez bişey ama şöyle baktım kiralar evet uygun fakat evler kötü baya bakalım yaşayıp görücez teşekkür ederim 🙏🏻
Remes Hazan eşimin zaten devlette mühendis ama kpss puanı ile tekrar tercih yaptı kırıkkale oldu aslında atama ama bize tayin gibş oluyor😊en güzel mahallesş neresi kırıkkalenin yaşadığınız için soruyorum mühit olarak sakin temiz evleri güzel olan
Seydameva Remes o kadar 😂 hele ki insanları daha bir tuhaflar Kırıkkale belki yine bir nebze iyidir ben birde keskinliyim orayı hiç söylemiyorum bile ☺️ Umarım sizin için iyi olur ☺️
Remes Seydameva merkez olacak bizim ama eşimde pek insan canlısı değil ohh ohh kırıkkalelilerde tuhafsa heyecanlı günler beni bekliyor 😂
Oykubebek Remes kirikkalede oturuyorum en iyi maahlelsi yaylacik sessiz ve merkez. Gelismis maahlle. En lux ve merkeze uzak podium avm cevresi yani erenler mah. Otogar karsisi. Sade bi sehir.. tanismak dilegiyle..