Elizada00 Kızlar nasıl yapıyorsunuz nolur fikir verin bana da 1.5 yaşında oğlum 10 kilo zorla yiyor bazen üzerine düşmüyorm yer belki die o şekilde günü bitiriyor yemiyor yaa kafayı yiyecğm artık şuana kadar 9 da yaptığı kahvaltı ve 1 tane kekle duruyor
ipekmom Elizada00 benim kızımda aynı. Az önce sinir krizi geçirdim 😂sabrım kalmadı artık. Yemeyen çocuk çok zor. Gerçekten çok yorgunum
Kuzeyataannesi Elizada00 Yemek, yemek, yemek, keşke yemek olmasa ve mutfağı hobi odası yapsam, ayyy ne güzeeelll olur!!!
Kkmd123 Elizada00 geeçwkten benimkide ötle 8 aylık ama yemiyor ağzımı açmıyo mama da zor içiyo inan yıldım doktorunuz ne diyor yememesine
Sinemisssss Ne kadar süredir böyle benim de kızım 1 bucuk yaşında 10 günde yemiyordu doktora gittim bugun nezle olmuş belirti de yok yememesi dışında
Elizada00 ipekmom hem de çok zormuş gerçekten sinirden ağlamamak için tutuyorm kendimi bazen ,Allah yardımcımız olsun hepimizin
Elizada00 Kuzeyataannesi hayır yese hiç gözüme gelmiyor herşeyi yaparım ama uğraşıyorm çeşit çeşit çıkartıyorm yok boşa gidiyor
Elizada00 Kkmd123 Allah kolaylık versin size de ,perşembe götürcğm balık yağı da kullanmıştım öncesinde ama pek işe yaramadı
Olric11 Elizada00 20 ay 3 günlük Oldum olası y e m i y o r. Bugün ilk defa ağladım artık sinirlerim bozuldu 😅 sonra geçti çoçuk bu sağlığı iyi olsunda Düşüne düşüne yoksa hasta oluyorum Ama yine düşünüyorum çelişkiye gel
Elizada00 Olric11 ewet öyle diyorsun kendini zorla sakinleştryorsn sonra birisi gelip ne kadar çelimsiz şunu yedirsene biraz kilo alsın diyor çığlık atmamak için zor tutuyorm kendimi
Cloudsmom SuPerisiiii biz de öyle. 14 aylık 8 kilo. İnsan kafayı yiyor ama öyle yani. Yese de kilo yapmıyo zaten hareketten. Çok zor iştahsız bebek annesi olmak ya.
Elizanhavva Elizada00 siz yine iyisiniz vala benim oğlum 5 yaşına 3 ay var 14 kilo yemio yemeyince artık yapacak bişi yok bütün tahlileri temiz yemiyo yani koy önüne yemez sevdiği şeyleri bile bi iki kaşık nasıl kilo alsın ki deli olmamak elde değil
Elizada00 Elizanhavva haklısınz gerçekten ama ne yapalım,sağlıklı olsunlar kuzular artık çare bulamıyorm
SuPerisiiii Elifbeyzam gel bacım gel şöyle sıkı sıkı sarılalım. seni ben beni de en iyi sen anlarsın. ne çektiğimi en iyi sen bilirsin. anamdan emdiğim sütün burnumdan geldiğini anladığım dönemdeyim resmen 😞
Kuzeyataannesi Elizada00 Acaba 4 veya 5 saat hiçbir şey vermeseniz yermi? Aç kalsın biraz, bunu deneyin…
35izmir Elizada00 valla bizim doktorumuz bir cocuk sabah uyandığında gülle gibi bir bez çiş yapmazsa sen ona kahvaltı yedirtmezdin diyo yemez diyo sürekli su teklif etmeliymişiz Bn artık var ya sürekli su su su peşinde bnim kızım da hareketli çok fena
Olric11 Elizada00 21 aylık bebek 18 kilo annemin komşusunun oğlu yerinden kalkamıyor ne bulduysa yiyor oda sağlıklı değil