Momsmom Kullanip memnun kaldiginiz icerigi temiz balik yagi onerilerinzii bekliyorum tecrubeli anneler
Snowglobe Momsmom ocean varmış. Ballı portakallı, limonlu, meyveli. Ben ballı portakallı almayı düşünüyorum. Meyveli olan balığın vitamini azaltıyormuş biraz. Ve bu arada yazın balık yağı ağır geliyormuş bebeklere. O yüzden kışa doğru başlayacağım ben
1prens1prensesannesii Momsmom ocean aldım oğlum sevmedi.hemde şurup içmeyi sevmez zaten zorla iciriyorum şırınga ile..şuan easyfishoil aldım şeker gibi ..oğlum şeker diyorum eline veriyorum kendisi yiyor böyle daha iyi oldu ..doktorumuz da onerdi
Momsmom Snowglobe ocean hakknda cok skayet okudum d vitamini ve kan damlasi ile ilgili . O yuzden o markayi almayi dusunmyorum. Tesekkur ederm onerinz icin ynede 😊
Yagmuurr 1prens1prensesannesii Bende almayı düşünüyorum da benimde oğlum ilaç sevmez kapsül tarzı mı bide kaç aylık bebeğiniz
Momsmom Yagmuurr ben kendim prof.dr a goturuyorum ocean d vitamni kullaniyodum doktor sordgnda soyledm kesnlkle kullanmayn ddi. Burda da d vitamini kullanan kisilerde bingindkta gec kapanmalar olmus vitamin yeterli olmamis. Kan damlasi kullanan kisilerde kanszlk olms bebeklernde kan tahli yaptrdklarnda ortaya ckms fln. Baya kisi yazdi. Evet icerik olark temiz olablir ama fayda saglamiyormus.
Deletedmom5284 Ocean kullandım bir dönem şimdi möllerse geçtim oceandan da çok memnundum bütün vitamin değerleri tam çıktı, kan ve d vitamini olarakta ocean kullandım