1prens1prensesannesii Kızlar kabakli havuçlu mücver yapıyorum .içi pismiyor .hep sıvı şeklinde kalıyor yiyemiyorum onu da çocuklara yapıyorum onlara da için sinmiyor yediremiyorim ..bu mucverin içi nasıl pişecek püf noktasu nedir?un mu çok koymam lazım anlamadım.
Egemenin_Annesi 1prens1prensesannesii Ocagin alti cok harli yaniyorsa ici pismeden disi pisiyordur sende pisti saniyorsundur kisik ateste pisirmek lazim mücverleri
betuuls 1prens1prensesannesii çok yüksek ateşte mi pişiriyorsunuz acaba önceden benimde öyle olurdu şimdi daha kısık ateşte daha uzun pişiriyorum diğerlerine nazaran daha iyi oluyor
1prens1prensesannesii esredn sıkıyorum.bazen havucsu da yapıyorum ama yok .pismiyor .dışı güzel kızarıyor içi pismiyor
Songena19 1prens1prensesannesii arda Türkmen’in mücver tarifini deneyin benimde aynısı oluyordu onun tarifiyle denedim harika oldu
1prens1prensesannesii Denizanasi92 benim yaptığımla aynı..anlamadım bende.ben sadece sevmediğimiz için dereotu nane koymuyorum başka fark yok
Denizanasi92 1prens1prensesannesii tülbentle sıkınca daha mı iyi olur bilemedim tek fark o benim de hamur gibi kalıyor içi yaparken kokusuna bayılıyorum yerken aynı hazzı vermiyor
Momsmom 1prens1prensesannesii ben kabak patates havuc lu yapiyorum mucveri ve ber birini rendeledkten sonra cok iyi sıkıyorum sularini. Un da fazla koyarm. Bide kzgin yaga koyduktan sonra ustune kasikla bastrip eziyorum inceltyorum. Citir citir oluyo bu sekilde
siradancinkopil Ben sarımsak rendesi kısmında rendeliyorum, hem sulanmıyor hemde küçük rende olduğu için dışı pişene kadar içide pişiyor, yumuşacık oluyor
Srnsrnsrn 1prens1prensesannesii kabağı bir saat falan süzgüde beklet gel git sık devamlı. Kıvamını çok sulu yA da çok katı bırakıyor olabilirsin. Katıysa mesela tavaya koyunca yayılmayıp kalın kalıyor olabilir. Mücveri attıktan sonra ocağın altını kısabilirsin
Ece011 1prens1prensesannesii ocağın altı kısık olsun ve hamurunuz biraz cıvıksa içi pişmiyor. Ayrıca o karışık bekledikçe sebzelerin suyunu ne kadar sıkarsanız sıkın sulamaya devam ediyor yani un takviyesi istiyor.
KubraBaybars 1prens1prensesannesii biraz ince yapabilirsin belki kalın koyduğun içindir bir de kısık ateşte pişirmeye deneyin