Oznelif Kizlar beş buçuk aylık bebegim var uyku sıfır çok ama çok az uyuyor nerdeyse duş aldırıp uyutuyorum yine ayni var mi benim gibi bebegi aynı ayda olup böyle olanlar
Merve2410 Oznelif canım bizde 5 ay 24 günlüğüz bizde aynı gündüz uykusu yok denecek kadar az akşamı zor ediyorum uyusun diye 🤦🏻♀️
_ipekk18 Oznelif 5 ay 26 günlüğüz salliyorum en fazla 30. 40 dk uyuyor sonra tekrar uyutuyorum 1.1.5 saat uyuyor bugün 2.5 saat uyudu ilk defaaa MaşaÂllah diyim🌸 atak dönemi galiba
Gozde40 Oznelif bizde de aynı 5 ay 24 günlüğüz uyku yok tuvalete zor gidiyorum,yemeğin altını aç kapa 5-6 saatte ancak pişirdim.Kabus gibi çok yorucu
Oznelif Merve2410 9 gibi geçiyor ama artık gece de çok uyanıyor gündüz de aynı baya kalkıyor onceden pek fazla kalkmazdi
Merve2410 Oznelif ben baktım internetten canım atak haftası gösteriyor umarım çok uzun sürmez yoksa kafayı yeriz 🤦🏻♀️
Oznelif Merve2410 vala kızım beş buçuk aylik birazda gecti hatta ilk defa bu kadar zorlandım o kadar diyim sana canim
Merve2410 Gozde40 özellikle yalnız kalınca kıyamet kopuyor bizde de bende o vakumlu oturaklardan aldım nereye gidersem yanımda onu da getiriyorum 🤦🏻♀️
Merve2410 Oznelif benimki de kız 🥰 başladım canım yavaştan ben azar azar veriyorum 5 gün sonra ek gıdaya geçeceğim inşallah sen başladın mı