Nrkzy Kızlar çocuklarınıza dikkat edin salgın varmış 1 gün boyunca ateşini düşüremeyince doktora geldik müşahede altında bebeğim serum verdiler tahlil yapıldı bütün bebeklerde aynı şikayet var
Tugce88me Nrkzy çok geçmiş olsun evet bütün çocuklar hasta ortalıkta bir mikrop geziyor yine allahım evlatlarımızı korusun tam olarak doktor söyledimi ne tanı koydu acaba bebeğinize
Teemo07 Nrkzy sadece bebeklerde de değil. Eşimde 3 gündür ishal, kusma, halsizlik vardı. Hastaneye gitti serum tahlil derken kanda enfeksiyon çıktı. İlk defa ölüyorum diye düşündüm diyor. Suratı bembeyazdı. Ayrıca ateş de vardı
Cileklisakiz47 Nrkzy benim de kızım aynı durumda ishal yok idrar ve kan tahlili temiz çıktı antijen verdik o da negatif
As06- Nrkzy bizede öyle dediler kızım ateşlendi serum yedi sonra babasına bana ve 1.aylık bebeğime geçti en son bebeğimin doktoru covit çok arttı çocuklarda çok yaygın test yapalım dedi meğer hepimiz covitmişiz dördümüzde farklı doktora gittik üçümüze de yapmadılar bebeğe yaptılar
Nrkzy As06- bizim doktorumuz da covitten şüphelendi test yapıldı sonucu bekliyoruz çabucak atlatalım inşallah
Melekadar Benim bebeğimde ateşli düşmüyor inanın sürekli suya sokuyorum ksn idrsr tahlilleri temiz çıktı acaba diş mi diyordum oda 38 dereceden yüksek olmazmış allahım yavrularımızı korusun nasıl bir illet bu ya inşallah çabuk iyileşirler
Nrkzy Melekadar bize covit testi yapıldı covitmiş kandaki değerlerden şüphelenince test yaptırdı doktorumuz
Sulee_ Nrkzy salı günü bizde 39 dereceyle evden çıktık hastanede 40 çıktı ateşi hemen fitil attılar düştü şimdide öksürük başladı evet salgın var çocuklarda Rabbim evlatlarimizi korusun
Selma-aygun37 Nrkzy benim kızımda öyle kanında enfeksiyon çıktı antibiyotik iğne başladık mecburen Allah. Şifa versin bütün meleklerimize çok geçmiş olsun sizede
Sulee_ Nrkzy yaaaa çok geçmiş olsun bize testte yapmadılar kızıminda benimde burnum tıkalı öksürük var kızım bugün daha iyi ama ben kötüyüm biraz olmadı gidip direticez test için yaptiricaz
Melekadar Nrkzy çok geçmiş olsun bizim ateşimiz düştü şuan öksürük başladı kontrolden geldik bizde öksürük olabilir dedi
Soranmami Nrkzy merhaba bizim de kan değerlerinden şüphelenip %90 covid dedi doktor ama test yapmadı bir tedavisi yok diye. Kan değerleriniz nasıl çıktı siizn