Simay_Alya54 Kızım 3.5 yaşında ve 14 kilo 98 cm Bazen zayıf gibi geliyor ama yeme iştah is durumu iyi , Sizin kilo durumu ne durumda :) ?
Dondurmalikahve Simay_Alya54 Bence pek bi sorun yok yemesi iyi ise Benim oğlum 1 kilo vermiş 14,5 kg şuan
Esdoel Simay_Alya54 iştahı iyiyse takma kızım 3 yaşında 22 kiloydu kardeşi şuan 28 aylık 14 kilo 12 ayından beri halbi ki ikisi de benim çocuğum ikisinide aynı besliyorum. Kızım çok hareketli değildi kilo alıyordu oğlum 30 sn bile oturmaz ayakta yer yemesi de çok çok güzel ağzı boş durmaz hiç ama kilo almaz başta takmaya baslamistim ama şuan umursamıyorum 😂
Asyameva29 Simay_Alya54 bgn gittik sağlık ocgna 15.800 kg 105 cm ama inan yasicak kadar yiyor kahvaltı vs hiç yapmiyor
Biprensannesig busra_54 3 yaş oglum 12 kilo hemde ne istahsız aksama kadar bişey vermeyeyim acıktım demez
busra_54 Biprensannesig kizimda ayni ya önceden cok takıyordum artik takmiyorum kendimi harap ediyordum.resmen . Gonul isyer yesin ama zorlamayla da olmuuor malesef
aselkus_09 Esdoel benim kızım da 3 yaşında 22 kilo. Çok istahli değil ve çok hareketli. Boyu da uzun. Kızınız buyudukce kilosunu döktü mu acaba ?
aselkus_09 Esdoel benim kızım da 3 yaşında 22 kilo. Çok istahli değil ve çok hareketli. Boyu da uzun. Kızınız buyudukce kilosunu döktü mu acaba ?
Aselimmmm33 Benim kizimda pek iştahlı değil ve halen emiyor memeden ayıramıyorum kilosu 15.600 kg boy 98 cm.Memeden kesmek için bütün yolları denedim ama başaramıyorum 😕