Sdr123456 5 aylık bebeği olan anneler uyku saatleriniz nasıl gece uykusuna kaçta geçiyorsunuz sabah kaçta uyanıyorsunuz? . Gündüz kaç saat uyuyuyorlar? Bizim gündüz 3 uykumuz var toplam 4 saat civarı akşam 8 gbi gece uykusuna geçiyor sabahları 6 da kalkıyor. Ve tabi gece milyon kez kalkıyor😞 Biraz daha geç uyusun istiyorum acaba gece uykusuna erken mi yatıyorum?
Mamastuna Sdr123456 bugün 5 aylık olduk, huysuz mu huysusuz tabi, gündüz 4 uyku yapıyor ama 3 e düşücem, gece en geç 20.00 20.30 gibi yatırılmalı bebekler doğru yapıyorsunuz, benim planda milyon kere kalkar ve geç ykuya dalar,
Denizvepasa Sdr123456 valla 5 ay 6 günlüğüz. Bazen 3 bazen 4 uyku yapıyor. Dün tüm gün dışarıda olunca kisa kisa uyudu. Gece en az 3 kere kalkıyoruz. Son uykusuna göre değişiyor gece uykusu bazen inat ediyor gece 11 e dogru uyuyor dun 8 e dogru uyudu. Bugün ilk uykusunu 3-3.5 saat yaptı 🤷♀️ Yarın da böyle olursa Çarşamba aşı randevumuz var doktorda kan testi isteyeceğim
Nilkiz Sdr123456 hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz. Bende gündüz çok mu uyuyor diye düşünüyorum ama bi çözüm bulamadım.