damlaertann Anneler mrb. Bugun bebegim 4 aylık ve aşı yapmaya saglık olacgına götürdüm. Kilosu 6100 grm geldı ve 1 haftadır meme redı vardı meme redını atlattık cok şükür ama bebegımın boyu hıc uzamamıs 58 santim. 2400 grm 47 cm dogdu.
57600 damlaertann olabilir cnm uzun boylu olmak varsa kısa boylu olmakta var yaşamın içinde . Hem daha dur uzar merak etme sen
Sedaates16 damlaertann Siz yazınca oğlumun ölçümlerine baktim 2 ay 56 cm de kalmış 4 5 ay arasinda sonra uzamış 49 cm doğmuştu bence ters bir durum yok ama doktora götürme meselesini siz bilirsiniz tabi
Caglarass damlaertann Oğlumda o ayda uzamadı hiç hatta kilo alımı da azalmıştı. 3.ay 4.ay 60 cmdi, ben niye böyle oldu acaba dediğimde sorun yok dediler
agns damlaertann anne babanın boyu da önemli yeğenim 48 cm doğmuştu annesi de kısa boyludur baba uzun ama annesine çekmiş Dr 49 cm in altında doğan bebekler kısa boylu olur demişti
damlaertann Hemşire bi uzman görsün dedı ama neden hic uzatmadı Bı bılgisi olan var mı ya da başına gelen
amansallagitsin damlaertann bnde 170 esimde 174 lakin gel gorku bizim doktor minyon olck dedi boyu nsl uzuldum bn uzun esm.uzun lakin sonra dedim Allah buyuk ergenlige girerken boy atar dedim basketbol voleybol oynar bol.bol ziplar bktk hala bi tik yok elden brsy gelmiyo Allah takdiri
Dondurmalikahve damlaertann Bebekler de boy 2 yaşa kadar değişkenlik gösterebilir, daha sonra genetik faktörler daha çok ortaya çıkar. Yine de bi uzmana gidersiniz.