Nesli29 Kızlar biberona bağlı meme reddinde silikon uç deneyen var mı? Bebek biberon zannedip emer mi acaba merak ediyorum bu şekilde atlatan var mı? Göğüslerimi boşaltmıyor sütüm komple azalacak diye korkuyorum sağacak fırsat da çok zor buluyorum. Deneyen varsa yazabilir mi
Sapsikanne Nesli29 Nesli29 bir arkadaşım meme reddini öyle atlattı ama silikon uç da ilk denediğini almadı birkaç marka denedi ama onu da çok uzun süre kullanmamaya çalışın hem bebek az kilo alıyor hem süt azalıyor hem de bebeğe çok gaz yapıyor umarım çözersiniz kolaylıklar dilerim
Eim2305 Nesli29 Valla canim ben civilden bebedorun ki ile emziriyorum kuvezde kalmisti bebegim enfeksiyon yüzünden onunla emiyor onsuz asla emmiyor insallah ilerde alisacaktir ama silikonnuc deneyebiliesin onuda komple agizlarina aliyorlar
Dunaaaa Nesli29 ben silikon uç kullaniyorum. Sezaryen olduğum için agrilarimdan dolayı emzirememistim sonra sarılık oldu derken çocuk biberona alıştı meme almıyordu şimdi silikonla corklatiyor…. hala daha sol memeye bir gicigi var ama ikisini de emiyor hiç değilse denemeye değer tavsiye ederim
Eim2305 Sfybsfyb Doydugunu bende hala anlayamiyorum ama doymadiginda sürekli istiyor agliyor uyuyor memede sonra kalkip tekrar istiyor bende ozaman diyorun doymamis birdaha istiyor diye
Dunaaaa Nesli29 bir memeyi on dk falan emiyor en fazla ama benim sütüm az genelde onunla ilgili olabilir
muhammedsevgi Nesli29 ilklerde denedim emmedi ama fön makinası sesiyle meme emdi silikonsuz bence silikona alıştırma hep emer öyle
Haffuse Sagip biberonla vermektense, silikon uç bence daha iyi… Tabii bu hususta pek bi bilgim yok… Ben meme reddini senin kadar yogun yasaşasaydim, tercih edecegim ilk sey silikon uç olurdu🤗